!!!M?TLeQ oXuYuN!!!!

!!!M?TLeQ oXuYuN!!!!

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
MeLodiM_ (2012-08-15 19:55)
MuseLmaNLaRa En BoYuK GuNaH!!
1>Nahaq Yere adam oLdurMek!
2>Zina Etmek!
3>$erab icmek,donuz eti ve qan Yemek!
4>OgurLuq etmek!
5>YaLan yeRe saHidLik eTMeK!
6>Faizle pul vermek ve almaq!
7>Ata-Anana uzune ag oLmaq!
8>Qohum-eqrabadan uzaq oLmaq!
9>Yetimin maLini Yemek!
10>oLcu ve cekide aLdatmaq!
11>Ara duzeLtmek!
12>Diri heyvani yandirmaq!
13>MaLin zekatini VermeMek!
14>Murdar olmus heyvan eti yemek!
15>Emanete xeyanet etmek!
16>Harama halal,Halala haram demek!
17>Kisinin qadin,Qadinin kisi paltari geyinmesi!
18>Arvadini,Anasini doymek!
19>NAMAZ QILMAMAQ!
20>Deyyus olmaq!
21>Ozunu Oldurmek!
22>Namuslu qadina namussuz,Namussuz qadina Namuslu Demek!!!

Butun bunlari oxuyub bilmekde,ve en esasi emel etmekde boyuk xeyir vardir.UCA ALLAHiM,boyuk ve bagiwlayandi,Gunah etmekden cekiNin,Duzgun yola qayidib,Tovbe eDiN,cunki bu heyat sadece bir siNaqdir!!!(oxuyan gozleriniz agrimasin,twk)
MeLodiM_ (2012-08-15 20:43)
Men qan yemiwem,daha dogrusu biraz sormuwam,daha da dogrusu bir balaca qolum qanamiwdi,qan dayansin deye elemiwdimcray.X<
Cavab | Sitat
Offline...
Ameli_ (2012-08-15 21:05)
Tshkrler. Bezilerini bilmirdim.
Cavab | Sitat
Jeni (2012-08-15 21:24)
MeLodNika_, he mende de olub ele biwey. mda Barmaqmi kesmiwdime :( ama coxdan ele biwey olmayib dai. Esas senin yazan ellerin yorulmasin. Twk Cici Meka :P
Cavab | Sitat
bradiyaqa (2012-08-15 22:26)
Twkler yazdigincun bilmediylerim vardi
Cavab | Sitat
IMZA:MEN
Jaklina (2012-08-15 22:29)
MeLodNika_
Men qan yemiwem,daha dogrusu biraz sormuwam,daha da dogrusu bir balaca qolum qanamiwdi,qan dayansin deye elemiwdimcray.X<

Qan yemek deyende 1 damci qan nezerde tutulmur e vampir kimi qan icmek nezerde tutulur, cunki qanla qidalanmaq gunahdir... Ele insan olmaz ki, hec vaxt agzina qan deymiye... Yeni awkimm narahat olma, bu sene gunah yazilmaz mence.:)
Cavab
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2012-08-16 14:01)
Jaklina, dediyin cox mentiqlidi wiyinka,seninle razilawiram:)
Cavab | Sitat
Offline...
MeLodiM_ (2012-08-16 14:04)
Ama yediyimiz kolbasanin,sosiskanin icine ola bilerki olmuw heyvan eti ve donuz eti olsun,ona gore de mence bu cur qidalardan da cekinmek lazimdi,evvel yeyirdim ama bu haqda bir verliwe baxandan sonra daha imtina etmiwemmda
Cavab | Sitat
Offline...
MeLodiM_ (2012-08-16 14:06)
Bir de buna diqqet cekmek istiyirem"ara duzeltmek".....sen deme gunahmiw,bunu hec bilmirdim:)
Cavab | Sitat
Offline...
Jaklina (2012-08-16 14:14)
MeLodNika_
Ama yediyimiz kolbasanin,sosiskanin icine ola bilerki olmuw heyvan eti ve donuz eti olsun,ona gore de mence bu cur qidalardan da cekinmek lazimdi,evvel yeyirdim ama bu haqda bir verliwe baxandan sonra daha imtina etmiwemmda

Kolbasa ve sosiskalarin ustunde HALAL mehsul yazilir. Eger onun terkibinde donuz eti olarsa ve biz bunu yeyirikse bu da guhan deyil bize. Gunah yalandan HALALdir yazanin payina duwur..
Cavab
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
NONE1 (2012-08-16 21:17)
Yazan ellerin var olsun. Ama Allah teala buyurmusdur ki ola bilsin ki mecburiyyet qarsisinda qalib meselen ac nece gun qalsan,ilik de gunahdir,heyvanin ag eti,dalaq,donuz eti yesen,sehfen kisi paltari geyinsen bunlar gunah sayilmaz,Allah hamisini gorendir
Cavab | Sitat
[1] 2 3 ... 4 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife