en cox decellik etdiyiniz ders....

en cox decellik etdiyiniz ders....

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
damlanur (2012-08-23 08:52)
menim en cox sakit dayanmadigim ders tarix dersi olub.
MeLodiM_ (2012-08-23 10:28)
Bu dersden yox daha cox ders kecen muellimden asli olub))men ancaq ehvalim olmuyanda sakit dururdum,))hmm gozel gunler idimda
Cavab | Sitat
Offline...
Jaklina (2012-08-23 11:23)
Yoo men esasen hec bir dersde ozumu pis aparpamiwam. Amma bezen olurdu ki, nese maraqli tema olurdu qizlar aralarinda daniwirdi, onda men de arxaya donub rey bildirirdim, i vse....
En ciddi oldugum ders ise Fizika ve Tarix dersleri olub, bir az da riyaziyyat.:)
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-08-30 11:33)
Decellik elediyim ders, musiqi dersi olub. Muellimimiz hec kimi tanimirdi sinifde, ona g?re. Hele 1 defe parta yoldawimi kurcde durmaga mecbur etmiwdim. Yalandan qiwqirdim ki, besdide! Ne isteyirsene menden?!! O yaziq divara baxirdi bu vaxt. Reski uzume baxdi, ne? Ne diyirsen? Men neynedimki? Muellimde onu kunce qoydu. Heftede 1 defe bele kef eleyirdim. rofl
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
damlanur (2012-08-30 12:25)
PIANOCU,ela
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-08-30 12:31)
damlanur, yahoo haha
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
BEBE= (2012-09-17 08:56)
Fizika Cebr :D
Cavab | Sitat
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
eke (2012-10-05 17:59)
Fizika dersinde
Cavab | Sitat
Kajol_ (2012-10-11 19:02)
Ingilis dersi
Cavab | Sitat
Lonely (2012-10-11 20:22)
Men cebr dersinde ses salirdim.muellim keceldi.arxadan 2teli vardi.niyameddin Musayev kimi bawinin onune firladirdi.lovhede yazi yazanda muellim saci one geldi.men guldum.muellim sesimi ewidib conende men ciddi dayandim.ele bildi sinif yoldawim oglandi.oglana nece sille vurdu ki.yaziq hec ne baw verdiyin anlamadiyahoo
Cavab | Sitat
Forever
Jaklina (2012-10-11 20:39)
Bezen ele olurdu ki, derslerde decellik elemek isteyirdim. Bezen ise cox ciddi olurdum, yeni dersde ozumu nece aparmagim ehvalimdan asili idi...
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
[1] 2 3 ... 4 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife