MeNi TaNiMaYaN....(
MeLodiM_ (2012-08-24 21:27)Meni tanimiyanlar Mene Deyir ki...(cumleni tamamlayin
P.S>bu daha cox etrafimizda tanidigimiz adamlarin bizim haqqimizda eslinde bizde olmuyanlari demesiyle baglidi
meselen:Meni tanimiyanlar deyir ki,men cox lovgayam
ama ele deylem axi(
Jaklina (2012-08-24 21:28)Meni yaxindan tanimayanlar deyirler ki, o qiz cox yekexana ve ozunden razidir
. Ele deyilem axi...
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-08-24 21:31)Meni tanimayanlar deyirler ki, bu qiz nece xowbext ve wendi. Axi ele deyilem.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-08-24 21:57)Meni tanimiyanlar deyir ki.. Men cox soyuq adamam
ama kenardan belke eleyem cunki ancaq yaxin bildiklerimle wen oluram
Cavab | Sitat Offline...
Jaklina (2012-08-24 22:07)Meni tanimayanlar deyir , bu qiz ne cuzeldii
Amma taniyandan sonra fikirlerinden donurler
.
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-08-24 22:10)Meni tanimayanlar deyirler ki, bu qiz deceldi. Amma menim decelliyimi g?rene bir konfet vererem.
Jeni (2012-08-24 22:11)Meni tanimayanlar ele bilirlerki men sadelohvem. Ama tam eksine, men cox qeti qerarliyam. Dediyim sozden coy vaxt donmerem
Cavab | Sitat MeLodiM_ (2012-08-24 22:20)Meni tanimiyanlar deyirlerki cox sakit qizdi
ama eger yaxindan tanisalar yanilmiw olurlar
Cavab | Sitat Offline...
Yagmur@ (2012-08-25 00:16)Meni tanimayanlar deyirler bu qiz niye bele sakitdi, cox sakit ozunu beyenmiw agillidi, taniyincida ele deyiller ama ozunubeyenmiwi cixirlar, taniyincam gorurler ele deylem.
Cavab | Sitat Emily (2012-08-27 09:14)Meni tanimayanlar deyir bu qiz cox sakit ve ozunmeyenmiwdi.
ama tanidiqda ise cox superem
Cavab | Sitat He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
PIANOCU (2012-08-27 11:47)Meni tanimayanlar ele bilirler ki, daw qelbli ve buzam. Amma tanidiqdan sonra bele olmadigimi g?rurler. Sadece cox sert ve agir xasiyyetli oldugumun wahidi olurlar. Daxildende cox hessas.