Sheherimiz :P

Sheherimiz :P

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
PIANOCU (2012-08-28 21:04)
Eziz dostlar, weherimizde en cox hansi mekani sevirsiz? Bes harda rahatliq tapirsiniz? Harani ancaq ?zunuze hesr etmisiz? Hara size daha ezizdi? Hm? wink
MeLodiM_ (2012-08-28 21:16)
Otagim:Pve denizkenari sakit bi yer var bag evine yaxinfasondu ora,bide metroda gezmekden xowum gelir ve de mene rahat olan maqazinler:)
ve tarixi yerleri cox xowluyuram,vapwe seherimiz cox gozeldirdanceoz qusurlari ile yanawi:(
Cavab | Sitat
Offline...
Jaklina (2012-08-28 21:18)
:(
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-08-28 21:59)
Weherimizde en cox sevdiyim ve rahatlandigim yer ( evden bawqa) Filarmoniya bagi, Sahil bagi ve Deniz kenari parkda rahatliq tapiram. Hemiwe Sahil baginda otluqda oturub, maraqli kitablar oxuyuram. Bu Esl istirahetdir. Bunu cox sevirem. Filarmoniya bagindaki musiqiler mene cox xow tesir bagiwlayir. He, birde Baki Qalasinin icini cox sevirem, Iceri weherle bagli hemiwe cox xatirelerim olub ve var.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-08-28 22:24)
PIANOCU, en maraqli xatireni iceriweherle bagli,xaiw etsem daniwarsan:)?ora gercekden bi bawqadi
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-08-29 18:06)
MeLodNika_, elbettde. Menim papam k?hne Bakililardan idi. Hemiwe gezmeye meni ora aparardi. Orda men g?zumu yumurdum. Papamsa yoxa cixirdi. Mende onu o boyda weherde axtarirdim. Amma eslinde men onu axtaranda, o hemiwe menim arxamca gelerdi. Ve birden meni tutub, qucaqlayardi. Her dawi haqqinda mene daniwardi. Her yerde tanidigi kiwiler vardi. Oturub, cay icirdiler birlikde. Mense oynayardim agaclarin etrafinda. Qiz qalasi terefde olan kafede. Ordan Sirvansahlar sarayina gederdik, sonra bulvara. Men hemiwe roliklerimi g?turub, bulvarda surerdim. Osa mene baxib, z?vq alardi. Coxlu truklar ederdim. Sonra birlikde Tarqoviya gederdik. Axsam saat 1de eve gelerdik. Tetil gunlerim bele kecerdi. Ehh...
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2012-08-29 18:32)
PIANOCU, cox gozel,ne maraqli kecirmiw,bes o boyda yerde axtaranda qorxmurdun ki itersen:)?gercekden Iceriweher mohtewem bir yerdi..
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-08-29 18:44)
MeLodNika_, o meni hec vaxt tek qoymurdu. Hemiwe arxamca gelerdi. Mense onu g?rmurdum. Ehh, ele g?zel gunler idiki...
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2012-08-29 19:52)
PIANOCU, bele xatirelerin olmasida cox gozel:)
Cavab | Sitat
Offline...
Cana (2012-08-30 01:23)
?z ota??m,deniz kenari,Q?z Qalas?,Bulvar.
Cavab | Sitat
BEBE= (2012-11-24 19:00)
?ceri weher :) tarixi yerleri cox sevirem
Cavab | Sitat
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife