!!!?eytaNin ?vLadLari!!!

!!!?eytaNin ?vLadLari!!!

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
MeLodiM_ (2012-09-02 13:15)
Iblisin bir cox ovladlari vardir,her birinin adlari ve vezifeleri vardirnea

1.HANZEB>Namazda vesvese verir.Teqibatin duzgun yerine yetirilib-yetirilmemesine,s?zlerin duzgun deyilib-deyilmemesinde ve s.de cashdirmaq isteyer.

2.VELHA>Temizlikde cox su istifaf etmeyiniz,bir yeri bir nece defe lazimsiz olaraq silib temizlemeniz ucun vesvese verer.Cox su istifade etdirer,gereksiz temizlik etdirer ve daha sonra ise gulub lag eder!

3.ZELLENBUR>buda bazarlarda saticilara xarab mal satmagi,yalandan and icmeyi,malini teriflemeyi,malin qusurunu gizletmeyi ve insanlari aldatmagi menfeetli,gozel gosterer!

4.VESNA>Yuxu sheytanidir.Namaz ve diger ibadetler ucun bashi ve goz qapaqlarini baglayar,zina ve ogurluq kimi haramlara insani tehrik eder!

5.Betr>Musibet sheytanidir.Qishqirib,cigirma,vurma kimi cahilliye adetlerini tehrik eder.

6.DASiN>Yemek-icmek zamani aile arasindaki munasibetlerde vesvese sheytanidir.Insan cirkli elle,cirkli qabla yeyib-icdiyi vaxt,"Bismillah"demediyi vaxt,halal ruzi yemediyi vaxt onunla yemek yeyer,eve girer,yataginda yatar,er arvad arasinda duwmencilik yaratmaga caliwar.

7.METUN>Insanlar arasinda yalan xeber yayir,hetta ehemiyyetsiz sheyler ucun bele yalan danishmaga heveslendirir.

8.EL EBYAZ>Peygemberlere ve ALLAHin yer uzunde olan numayendelerine,?vliyalara,feqihlere musellet olan sheytandir.

P.S_eziyyet cekib oxudugunuz ucun twkler,bu melumat mene maraqliydi ve duwunurem ki eger sheytanlarin bizi hansi emellere tehrik etdiklerini bilsek,onlardan uzaq durmaga calishariq!Ve artiq kim bu barade nese bilmek isteyirdise onlar ucun b?l?shd?m!Calishaq sheytanlarin bizi idare etmesine yol vermiyek!!

PIANOCU (2012-09-02 14:10)
Twk, g?zel qiz. Super idi. Yazan ellerin var olsun. Minnetdaram.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-09-02 14:43)
Deymez xanim:)
Cavab | Sitat
Offline...
Jeni (2012-09-02 14:47)
Twk cici meka. Bunlarida bildik :P
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2012-09-02 14:58)
Jeni, xowdu:)
Cavab | Sitat
Offline...
MeLodiM_ (2012-09-02 14:59)
P.S_movzuya gore twk etmek isteyen nece nefer var?)Emeye h?rmettongue
Cavab | Sitat
Offline...
Emily (2012-09-13 13:12)
Twk yazan ellerin var olsun!:)
Cavab | Sitat
He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
nurane** (2013-01-03 19:01)
a ne maraqlidi guya kime lazimdi bele axmaq seyler
Cavab | Sitat
bradiyaqa (2013-01-03 19:43)
Twkler
Cavab | Sitat
IMZA:MEN
Jaklina (2013-01-03 19:51)
Melow, maraqli yazmisan TWK:)
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2013-01-03 20:11)
nurane**,fikrinizden belli ki temanI tam oxumamIsIz,eks halda neye lazIm oLdugunu anlamIsh olardIz.. Tabi ki eger bash varsa.. Werhinizi oxuduqda buna wubhe yaranImIw olurda biraz..!! )
Cavab | Sitat
Offline...
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife