Peygemberimizin Hz eliye 5 tovsiyye

Peygemberimizin Hz eliye 5 tovsiyye

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
ELAYLA (2012-09-07 12:52)
Peygember efendimiz(s.e.v)Hz.Eliye buyurdularki:Ya Eli bu 5 seyi etmeden yatma!1.Qurani-Kerimin hamsini oxumadan!2.4000 dirhem sedeqe vermeden!3.Kebeni ziyaret etmeden!4.Cennetde yerini hazirlamadan!5.Kusduyun biriyle barismadan!Hz Eli:Ya Rasulallah<bu nece olar?deye sorusduqda Peygemberimiz buyurduki:1.3 defe ixlas oxumag Qurani xetm etmek kimidir 2.4 defe Fatihe oxumaq 4000 dirhem sedeqe vermeye beraberdir 3.10 defe LA ILAHE ILLELLAH VEHDEHU LA SERIKE LEH LEHUL MULKU VE LEHUL HEMDI YUHYI VE YUMIT VE HUVE ALA KULLU SEYN KADR___demeyinde kebeni ziyarete beraberdir.4.10 defe LA HAVLE VE LA QUVVETE ILLA BILLAHIL ALIYYIL AZM___demeyin cennetde yerini hazirlamaga vesiledir 5.10 defe ESTAGFIRULLAH EL AZIM ELLEZI LA ILAHE ILLEHU EL HAYYUL KAYYUM VE ETUBU ILEYH__demeyin incik oldugun insanlarla barismis derecesinde mukafata vesiledir Insallah...(Hedis Tirmizi)
PIANOCU (2012-09-07 13:04)
Twk. Yazan Ellerin var olsun!
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
ELAYLA (2012-09-07 16:07)
PIANOCU,cox sag ol Allah razi olsun
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-09-07 16:22)
ELAYLA, qiymetli s?zlere g?re twk!
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-09-07 20:28)
A a a cox twk yazan elin var olsun.Men bunlari hec bilmirdim,bizimle b?lushduyun ucun twk:). .
Dogurdan kimdense kusulu qalmaq hec yaxshi deyil,herden men guzeshte gedirem,incikliyi aradan goturmek istiyirem ama olar yene deyishmirler:(
bu gozel bilgiler ucun cox twk). . . .
Cavab | Sitat
Offline...
ELAYLA (2012-09-08 09:44)
MeLodNika_, cox sag ol deymez.
Cavab | Sitat
Emily (2012-10-07 05:50)
cox twk bilmirdim...:)bulari edecem
Cavab | Sitat
He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
nurane* (2013-01-01 18:28)
ee mollasize ele bil gic gic sohbetlerdi dogrudan dine inanirsiz onsuz bunun yalan oldugunu bilmek ucun alim olmaq lazim eyil mentini isletsen kifayetdir
Cavab | Sitat
Heart** (2013-01-08 20:10)
super....
bunlari oxuyurdum ama bu derecede gozel ve xeyirli oldugunu bilmirdim..twkrler
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Heart** (2013-01-08 20:11)
nurane*
ee mollasize ele bil gic gic sohbetlerdi dogrudan dine inanirsiz onsuz bunun yalan oldugunu bilmek ucun alim olmaq lazim eyil mentini isletsen kifayetdir

sizin kimi kafirlercun elbetteki onemli ola bilmez:@
Cavab
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Ella*** (2013-01-17 19:59)
Twk allah razi olsun bilmediklerimizide oyrenirik cox sagol
Cavab | Sitat
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife