@Mende xeta etmisemmi?
Viktorya (2012-09-08 14:59)Ayriligin hele basinda bircox insan xetanin ozunde oldugunu dusunub duzeltmeyi du$uner.Ancaq ayriliqda xetanin kimde oldugunun ele onemi yowdur.kimde oldugunu tesbit etmek de geri donus deyildir.BELE bir tesbit bizim bundan sonra yasayacagimiz iliski ucun yol gosterecek.
sendensonra (2012-09-08 20:04)mence ayriliq varsa her iki terefdede sef var.sehvler bawa duwulse belkede ayriliq olmaz
Cavab | Sitat Viktorya (2012-09-08 21:00)sendensonra, bezen ele sehvler edilir ki anlasilsada geri donmek ucun artiq gec olur...
Cavab | Sitat MeLodiM_ (2013-04-16 13:42)?azen uje ayrILIq olu?saa.. Herweyi ?ow vermek lazImdI.... Her 2 teref ayrILIq ?arede en kicikcik fikir ?ele duwunu?lerse.. Bu munasi?etleri dvm etmeye deymez.....!...
OnlarIn En ??yuk xetalarI ele ?ir-?irlerine umid vermek oLardI... !
Cavab | Sitat Offline...
nemli@gozler (2013-08-31 12:29)ayrildigim ucun cox uzulurdum duwundum ki hec deymez menim basimin ustude musait ayagimin altida musaid nerde duracagini sen bilirsin
Cavab | Sitat Angel** (2013-09-02 11:58)Ayriliq cox cetindi hemde aci bir weydi ayriliqi yawamiwam ne olduqun bilirem cox cetindi duzdu deyirler sevende ayriliq olmur ama yalandi sevirdim oda sevirdi bes niye xeyanet etdi bes niye ayrildiq demeli bu yzai bizim alnimiza doqulanda yazilib sozum sevenleredi sevgilileredi sevirsizse aldatmayin aldanmayin qedrin bilin sonra cox pewman olacaqsiz
Cavab | Sitat