~TeHsiLiMiZ~

~TeHsiLiMiZ~

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
MeLodiM_ (2012-09-20 15:43)
*Sizce ?Lkemizin tehsil sahesinde neLer chatishmir???Ve neLeri deyishmek Lazimdir??!
PIANOCU (2012-09-20 21:39)
Cox wey catiwmir. Meselen, telebelerin aldiqlari teqaud ancaq avtobus ve metro xerclerini ?deyir. Saglam reqabet fonunda d?vlet teqaudu artirmalidi. Daha her il 10% yox, her telebenin zehmetine g?re. nea Telebe Yataqxanalari cox azdi. Buna g?re valideyn ve telebeler cox eziyyet cekirler. Elmi Kitablar cox bahadir. Lazimsiz test banklar cox teleb olunur. Hamisida ksereks olunub. Arijinal test kitabi cox azdi ve bahadir. Eger wagird 15 fenn kecirse, bu fennlerden 13ne tesk kitabi teleb olunursa, valideyn ne etmelidi? Maaw az, telebat cox. Daniwsam hele daha coxduye. nea Yazmaqla bitmez. nea
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
lil_gunel (2012-11-18 08:31)
PIANOCU
Cox wey catiwmir. Meselen, telebelerin aldiqlari teqaud ancaq avtobus ve metro xerclerini ?deyir. Saglam reqabet fonunda d?vlet teqaudu artirmalidi. Daha her il 10% yox, her telebenin zehmetine g?re. nea Telebe Yataqxanalari cox azdi. Buna g?re valideyn ve telebeler cox eziyyet cekirler. Elmi Kitablar cox bahadir. Lazimsiz test banklar cox teleb olunur. Hamisida ksereks olunub. Arijinal test kitabi cox azdi ve bahadir. Eger wagird 15 fenn kecirse, bu fennlerden 13ne tesk kitabi teleb olunursa, valideyn ne etmelidi? Maaw az, telebat cox. Daniwsam hele daha coxduye. nea Yazmaqla bitmez. nea

Tam Raziyam
Cavab
LG
MeLodiM_ (2012-12-12 19:09)
Cox shey deyishmek lazImdI.. Ama en esasI TQDKnIn pula sevgisini !Guya abituriyentlere komekcun esas testleri topluyub newr eliyib.. He men aldIm, o aldI.. Bes o biriler neynemelidi?? KitablarIn newrindeki qusurlar azmIw kimi hele od qiymetinide ustune yapIwdIrIblar!
Nc..nc.. Gamgambawlar:-@!!
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-12-12 20:13)
MeLodNika_, bes cap yoxe, ksereksdi axi test kitablari. :S
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2012-12-12 22:19)
PIANOCU, elemiiii:S? ))
Cavab | Sitat
Offline...
MeLodiM_ (2013-04-20 08:27)
TehsiL nazirimiz yenilendi... :)
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2013-04-28 09:00)
MeLodiM_, eledi. Hamisi ksereksdi. nea Indi g?rek yeni nazir her weyde islahat aparib, her weyi 0dan bawlamayacaqki?! nea
Cavab | Sitat
Heart** (2013-04-28 21:31)
muellim maawi cox azdi.ona gore de muellim mektebde yeteri qeder hevesle ders kecmir.caliwir ki repititorluq etsin ki geliri olsun..evveller mekteblerde,ali tehsil ocaqlarinda kiwi muellimler coxluq tewkil edirdi indi ise eksine..kiwi isterki geliri cox olsun ama bu muellimlik kimi ica senetde yoxdu.buna gore de kiwiler muellimlikden qacir.qadinlarsa mecburdu iwlemeye.mence geliri yuksek olsa muellimler heveslener ve daha gozel neticeler yaranar.en zeif gelirli muellimler Azerbaycandadi.Almaniyada muellime ayda 4000man verilir ve hetta ozel ders vermek isteyenlere saat ayrilir ve onunda geliri dovletdendi.biz ise tehsilden daniwiriq helede.buna gore de Almaniyada savad,texnologiya hemiwe inkisaf edir
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
yagmur*** (2013-07-21 23:22)
tehsilimizde ele seyler varki derdimizi bura yazsaq oturub bizimle beraber agla.ona gorede hec bir fikir yazmiram
Cavab | Sitat
cafs (2013-12-07 02:02)
MeLodiM_, Afferin tamamile raziyam
Cavab | Sitat
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife