en yaxwi :)

en yaxwi :)

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Zul-met (2012-09-21 17:04)
qizlar en yaxwi hansi yemeyi biwirirsiz?
p.s oglanlarda istese yaza biler
MeLodiM_ (2012-09-21 19:11)
*Qayqanag ve Yanmiw kartowka qizartmasi:)
..eslinde yemek biwirmek ehvalimdan aslidi,eger herwey normaldisa,biwirdiyim yemekler yaxwi alinir... Esas odu elimin duzu var ve ?z biwirdiyim yemekleri ozum cox xowluyuramnyametrafdakilardan da musbet rey ala bilirem:). . . .
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-09-22 05:31)
Men yemek biwirmeyi cooox sevirem. Tekrar yemek biwirmeyise sevmirem. ?zumden eksperimentler edirem, yaxwi alinsa defterime qeyd edirem. Deyilene g?re pis biwirmirem. Terevez, et yemeklerini uje coxdan biwirirem. Yadimdadi, ilk biwirdiyim yemek daha etinden sous olmuwdu. nyam Hec kim evde yox idi. Mamada, papada iwde idi. Biwirdim, neneme apardim. Nenem o x?reyi birdefeye yemiwdi. Heyran olmuwdu. O vaxtdan hemiwe ?z yemeklerimi daha dadli biwirirem. yahoo ?z metbex sirlerimde var. Amma hami ile b?luwmurem. wink
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
PIANOCU (2012-09-22 05:32)
Dana eti yazacaqdime. nea
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Jaklina (2012-09-22 09:19)
Ibtidai sinifde oxuyandan yemek biwirmeyi bacariram. Amma ele tez-tez yemek biwirmirem. Yemeklerim lezzetli alinsa da men yemek biwirende kuxna zibilxanaya donur, cunki butun qablar bulawir:S.... . Ama lezzetlerine soz ola bilmeznyam... Sehv elemiremse, ilk biwirdiyim yemek "Kartoflu qiyme et" olub:)))
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Zul-met (2012-09-24 15:47)
lap yaxwi qizlar
mende bacariram en coxqizartmayemekleriniyaxwi biwirirem evde hami derki yemekleri sen biwir onda dadli olur ;)
Cavab | Sitat
heyatda ele yawaki sual iwareleri qalmasin kecmiwinde.....
MONIKA (2012-12-06 14:55)
Dolma, toyuq yemekleri, salatlar
Cavab | Sitat
BEBE= (2013-01-15 10:29)
Kartowka qizartmasiyes
Cavab | Sitat
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
Heart** (2013-01-15 19:31)
MeLodNika_
*Qayqanag ve Yanmiw kartowka qizartmasi:)
..eslinde yemek biwirmek ehvalimdan aslidi,eger herwey normaldisa,biwirdiyim yemekler yaxwi alinir... Esas odu elimin duzu var ve ?z biwirdiyim yemekleri ozum cox xowluyuramnyametrafdakilardan da musbet rey ala bilirem:). . . .

bax eynile mende beleyem:)
Cavab
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Heart** (2013-01-15 19:35)
hetta bir gun heveslendim ki pecenya eliyecem.qisasi acdim kitabi 200qr yag nem 100qr neise.men awpazda:D goturdum terezini ki cekim duzeldim...terezinin 1bolgusu 200qr mende fikir vermemiwem 2bolgu 400qr cekmiwem..neise biwirdim duzeltdim yigdim.ozum dadina baxmadim qoydum sufreye.inanirsiz hec kimin diwi pecenyani bole bilmedi:Dtez gedib kuxnadakilari gizletdim dedim ki,az elemiwdim soradan bildiler hemiwe de satawirlar pert oluramblush
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
inamuska777 (2013-02-23 12:46)
yasi kabab cekirem
Cavab | Sitat
[1] 2 3 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife