bu niki...
Emily (2012-09-28 15:28)oz nikini niye secmisen
KaMRaN (2012-09-28 16:05)Movzu muxtelif bolmesindenn wap.ONSUZ.az isttifadecileri bolmesine kocuruldu. Gelen defe movzu acarrken diqqetli olun
Cavab | Sitat Хорошо быть важным, но важнее быть хорошим.
Jaklina (2012-09-28 16:33)Bura gelmeyim cox ani olub, ona gore de nik secmeye imkanim olmayib. . . Bu niki secmeyim demek olar ki, tesadufdur. Cunki bura ilk defe gelende beynimdeki ilk ad "Jaklina" idi. Jaklina adinin menasini bilmirem, amma onu bilirem ki, qiz adidir
))
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2012-09-28 17:05)Muxtelif niklerim olub evvelce~*SNeJiNka*~ secmiwdim,qar deneciyi demekdi, menasi xowuma gelirdi, Nikmikyok- onda eseblewmiwdim deye
sora ~*CinCiLim*~ ve XoxaNka maraqli nik olduqlari ucun,ama bir
musiqiye qulaq asirdim adi Melody idi,onda bu nik aglima geldi,
musiqini cox sevirem deye, ustelikde bu nik yenidi, eminem ki burdan bawqa hecyerde bu nikden yoxdu
)ve bir nikde varki,onun sadece adi var ve ozel menasi var)daha nikimi deyiwmicem, Menim niklerimin tarixcesi haqda bu qeder
. . .
Cavab | Sitat Offline...
PIANOCU (2012-09-28 17:45)Menim nikimin menasi ?z senetimle baglidi. Eslinde nikim Pianist olacaqdi. Duzdu menaca eynidiler. Amma men uwaq olanda pianinada yeni-yeni ifa etmeyi ?yrenende bir bestekarin pyesler mecmuesinin adi Genc Pianist idi. Cox xowum gelirdi bu mecmueden. Ona g?re nikimi Pianist qoyacaqdim. Amma sistem qebul etmediyinden, ?z milli dilimizde olan Pianocu nikini secdim. Hemde bu ad en cox sevdiyim filmin adi ile de eynidi.
m?vzu ucun twk.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
BEBE= (2012-10-01 18:57)Mende gelende ele aglima Bebe geldi hemde xowladgm cizgi filminin qehramanidi
Cavab | Sitat Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
Zenaan (2012-11-05 13:52)men bir mahni var onu axtarirdim mene dediler gir bu sayta yukle ona gorede aglima gelen bu oldu ama bura cox maraqlidir burdan cixmaq istemedim
Cavab | Sitat Heart** (2012-11-07 06:31)nikimin menasi urek,qelbi menasindadir.ve meni ifade edir
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...