~*~InancLar~*~
MeLodiM_ (2012-10-03 12:06)Inanclara inanirsinizmi?ne vaxtsa olubmu ki,hansisa inanci yoxlamisiz ve o duz cixib?bildiyiniz hansi inanclar var?meselen,bezi adamlar en cox tek sebirin ona ugur getirdiyine yada eksine olduguna inananlar var . .
Umumiyyetle inanclara munasibetiniz?. . .
Jaklina (2012-10-03 12:24)He men uwaqliqdan inanclara inanmiwam. Meselen, eger heftenin 1ci gunu her hansisa etirden vurub mektebe gedin "4" alirdimsa, bir de o etirden vurmurdum mektebe, deyirdim ki o etir mene ugursuz geldi.. Ya da ki, eger her hansisa bir sirgani taxib harasa gedende iwim yaxwi olubsa , deyirdim ki, o sirga mene ugurludu, ona gore de imtahanlara gedende o sirgani taxirdim ve s.... Ele indi de inaniram inanclara. Bezen muvefeqiyyetsizlikl uzlewende gunahi hansisa ewyamda gorurem.... .. ..
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-10-03 14:39)Mence coxda bele iwlere inanmaq olmaz. Uwaq vaxti bir qiz mene demiwdi ki, cox gulme, aglayacaqsan. Mende ona inandim. Uwaq vaxti hemiwe cox gulende, ya yixilib, qolumu-qicimin sumuyun cixardardim, ya da bir oglanla dava edib, agzin partladardim. Sonrasa etdiyime g?re aglayardim. Yeniki uwaqliq. Sonra ?zume s?z verdim ki, daha bu menasiz weye inanmayacam. O gunden inanmiram. Inanmadigim ucunde, oda olmur. Istediyim qeder gulurem, amma aglamiram daha. Amma bir inanca inaniram. Oda bed-niyabet insanin yoluma cixmasidi. Dogurdanda, hara getsem, eger qacdigim bed insan cixsa, ya o iw alinmir, ya da coox cetinlikle alinir. Ne bilim. Here 1 curdu. Hansi inanca inansaq, ya da inanmasaqda, esas ?zumuze inanmagimizdir. Ve bir yuxulara inaniram. Hemiwe de dogrulugunun wahidi olmuwam. Qara piwik, it, sag ayaq, duxu, mahni ve sair kimi duwer-duwmezlerese inanmiram.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
BEBE= (2012-10-03 17:47)Men bele weylere inanmiram
Hamsi tesaduf olan weylerdi tekce bed nezer oldugna inaniram
Cavab | Sitat Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
MeLodiM_ (2012-10-04 12:40)Evvelceden planlarimi kimese demek mene duwmur... . . . .
Cavab | Sitat Offline...
Emily (2012-10-07 05:58)men belede axi mene cox gulmek duwmur..bide catami ters qoymaq, goze nezere inaniram..bele hele mende iwimi evvelceden deyende olmur
Cavab | Sitat He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
Lonely (2012-10-09 23:58)Qarwima bed-ugur insan cixanda iwim alinmir.bed-nezer var.yuxularada inaniram.
Cavab | Sitat Forever
MeLodiM_ (2013-08-16 15:27)Zenaan
qabaqcadan sevinmek mene duwmur
MeNeDe
Cavab Offline...