(BaLaCa:)
MeLodiM_ (2012-10-07 18:51)Balaca vaxti,yeni kichik yashlarinizda sizi hansi adla cagirirdilar?yeni ezizlemek uchun,balaca vaxti leqebiniz nece idi
?. . .
Jaklina (2012-10-07 18:54)~* AsKa ~
( "S" herfini cox ince deyirdiler, ona gore wirin seslenirdi)
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-10-07 20:32)"Wirin", "dovwan", "M....." Bunusa demiyecem. Wirin-wirin olduguma, Dovwan- dovwana oxwadigima g?re. Mamam "Dovwan" deyir, papamsa " Papanin balasi". Bacimsa meni cox mezeli cagirir. Onusa yazmiyacam
Cunki cooox gulmelidi. Camaatin diline duwer
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
BEBE= (2012-10-10 12:13)Movzuya baxe
uwag vaxti nediee meni indiye kimi ~tati~ birde ~piwik~ve ya ~piw piw~diye cagrilar piwiy adni papa qoyub mene Obrinde mama tati
Cavab | Sitat Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MONIKA (2012-11-26 12:57)Tik tik xanim, mamanin kabluklarin geyib gezirdim evde )))
Cavab | Sitat Jaklina (2012-11-26 18:22)MONIKA
Tik tik xanim, mamanin kabluklarin geyib gezirdim evde )))
13 yashimdan sonra men de ele eliyirdim )).
Cavab Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MONIKA (2012-11-26 20:13)Jaklina, 13 yawinda men uje mektebe kabluk geyirdim )))
mamaninkin ise 3-4 yawinda ))
Cavab | Sitat Jaklina (2012-11-26 22:27)MONIKA, men de 7ci sinifden bashlayaraq geyinirdim mektebe... Ne ise movzudan kenarlashmayaq.
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2012-11-27 03:29)P.S>He? vaxt mektebe kablok geyinmemi?em.
.
??nki "mekteb ve kablok"uy?un hesabla?m?r,hem?inin sa?laml?q bax?m?ndan...
Temadan kenar Dedim ki,bilesiz
). .
Balaca vaxt? ve hem?inin indi de ad?m?n q?sald?lm?? versiyalar?ndan istifade edirler.. Hem?inin ?zel bir ad?m var,daha ?ox onunla ca?r?rlar, ama yazm?cam.. )
fikirlerinizc?n t?k)verli?lerin birinde buna benzer m?vzudan dan???rd?rd?lar,mene de maraql? oldu,ki?ik ya?dak? daha ?ox i?lenen leqebler..
)
hem?inin.. Mosu, Mat?, totu?, pi?ik, quzu, c?ce, dolma ve.s c?r u?aqlar? ?a??rmaqc?n istifade olunur.. Mezeli oldu?ucunde maraql?d? ))
Cavab | Sitat Offline...
Jalesi (2013-05-26 07:16)Mamam findiq burun deyirdi,gelinbacim gulum deyirmiw men de boyudukce dilime duwub indi ona gulu deyirem gelinbaci evezine.prosta m herfini catdirammamiwame
Cavab | Sitat