_HeDiYYeM)_
MeLodiM_ (2012-10-09 21:41)Size veriLen sonuncu hediyye kim terefinden ve ne olub
?..Bes ozun sonuncu hediyyeni kime vermisen ve ne olub
?..
Daha cox hansi hediyyelere ustunluk verirsiz?sizce hediyyenin maddi deyerinin ?nemi var?..
P.S>sual cox olmadi ki
?
Jaklina (2012-10-09 21:52)Ele tez-tez hediyye qebul edirem ki, sonuncunun hansi oldugunu unuduram
. . .
Sehv etmiremse son hediyyemi ad gununde dayim qizina vermiwem. . . .
Yeri gelmiwken, sabah da bir nefere hediyye vermeliyem
))
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-10-09 21:59)Men son hediyyeni bacimdan almiwam. Muellimler gununde. ?zum son hediyyeni bacim ogluna vermiwem. Ad gununde. Hediyye almagi sevdiyim qeder, hediyye vermeyide sevirem. Bahali hediyyeleri ancaq ezizlerimden qebul edirem. Hediyyeni vererken maddiyat ?nemli deyil, esas urekden gelmelidi.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
lil_gunel (2012-11-14 21:00)mene axirinci defe stekanda weklim var idi sinif yoldawim hediyye vermiwdi men axirinci defe 1 dene sinif yoldawim var ona saat almiwdim cunki xestesidi belediki maddi deyer onemli deyil duwunub hazirlamaqdi
Cavab | Sitat LG
Lonely (2012-11-14 21:24)Axirinci hediyye ad gunumde almiwam.verdiyim son hediye refiqeme qolbag olub.maddiyet onemli deyil menim ucun
Cavab | Sitat Forever
Heart** (2012-11-15 05:41)sonuncu defe hediyye muellimler gununde almiwam,maaw alanda ise hediyye vermiwem..
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Jaklina (2013-01-22 13:36)Son defe yeni ilde hediyye veribler mene. Men ise 2 saat bundan qabaq bir nefere hediyye aldim )).
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Sirinemmm (2014-01-24 16:45)MEN SONUNCU DEFE ATAMA HEDIYYE ALMIWDIM DOGUM GUNUNDE MENCE HEDIYENIN BOYUYU KICIYI OLMAZ ESAS ONU DUSUNMEKDIR !!
Cavab | Sitat Ey seytan,sen ne qeder girsen de qanimiza,biz bilirik ki,Rebbimiz var sah damarimizda...