_(PuLun Vaaar??_

_(PuLun Vaaar??_

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
MeLodiM_ (2012-10-09 21:52)
PuL...>choxlari uchun chox ?nemLidi... Ekser insanlar ele dushunurler ki,varlisansa artiq xoshbextsen ve butun problemleri pul hell ede biler. . . . Sizce Bu Beledir?
....Bedxercsiz??Daha chox pulunuzu neye xercliyirsiz(sirr deyilse:))?.. . .. .
Jaklina (2012-10-09 21:57)
2ci sinifden indiye kimi pul yigiram. Ve yigdigim pula 1defe tel aldim. Qalani ise qalir. Pul xerclemeyi sevmirem, daha dogrusu elim gelmir oz pullarimi xercleyim. Men pulu ozume nese alim deye yox, kolleksiya kimi yigiram ))

PS: ele bilmeyin e xesisem, eksine eliacigam. Etrafimdakilara nese almagi xowlayiram, ama ozume bir wey alanda mamanin pulundan istifade edirem:D. . .
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Lonely (2012-10-09 22:03)
Mence pulu cox olanin derdi de coxdu.daim qorxu icinde yawayir.ozume qaldiqda yersiz pul xerclemeyi xowlamiram.buna xesislikde demek olmaz..
Cavab | Sitat
Forever
PIANOCU (2012-10-09 22:09)
Menimki ancaq pul yigmaqdir. Mektebde oxuyanda, evden yemek almagim ucun pul verirdiler. Mense yigirdim. Papam bunu bildi. Bir az xowuna gelmedi. Cunki men ona daha eziz idim. Neise. Indiye kimi yigiram. Amma gizlinde. Hec kes tam bilmir ki, ne qeder pulum var. Stipendiyalarimi hemiwe mamama vermiwem. Ancaq bazarliqdan gelende 8 manat xercledimse 2 manatin cibime atirdim. Yigirdim. Lazim olandasa, mende hemiwe pul olub. Hami menden borc alir. :D
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2012-11-23 22:34)
Jaklina
2ci sinifden indiye kimi pul yigiram. Ve yigdigim pula 1defe tel aldim. Qalani ise qalir. Pul xerclemeyi sevmirem, daha dogrusu elim gelmir oz pullarimi xercleyim. Men pulu ozume nese alim deye yox, kolleksiya kimi yigiram ))

PS: ele bilmeyin e xesisem, eksine eliacigam. Etrafimdakilara nese almagi xowlayiram, ama ozume bir wey alanda mamanin pulundan istifade edirem:D. . .

ne qeder yigmisan he?wink
Cavab
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Jaklina (2012-11-25 13:31)
Heart**, 500;)

PS:Qepik yox e manat:D.
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Heart** (2012-11-25 14:15)
Jaklina
Heart**, 500;)

PS:Qepik yox e manat:D.

yari senin yari menimwink
Cavab
ESMA-NUR (2013-01-29 10:24)
pul heyatda cox seydi,amma her sey deyil,pul o zaman deyerlidi ki,onu halal zehmetle qazanirsan
Cavab | Sitat
xxx lady
Heart** (2013-01-29 13:00)
men yigmiram hec..maaw ya stependiya alan vaxtlarda da ozume aileme yaxinlarima xerclemiwem ancag:)
Cavab | Sitat
elvina (2013-01-31 13:01)
pul,mal-mulk hamisi bosdur.duzdu lazimdir amma pul her sey deyil. unutmaq olmaz ki insan olende ozu ile hecne aparmir.ele deyilmi? hamiya can sagligi arzulayiram allahdan..................
Cavab | Sitat
PIANOCU (2013-02-01 10:46)
elvina, o duzdu. Amma istenilen cox weyi pulla elde edirik. Insani keyfiyyetleri cixmaq wertile.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife