Bowanma!

Bowanma!

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
PIANOCU (2012-10-18 17:48)
Ailede bowanmalarin sebebi nedir? Niye g?re indi her yeni qurulan 4 aileden 2inin sonu bowanmadir? Bes siz ?z ailenizi yalana ve ya xeyanete g?re dagidardiniz? Gelin tam semimi olaq.
PIANOCU (2012-10-18 18:49)
Men bawlayim. Men ?z ailemi xeyanete g?re dagitmazdim. Eger heyat yoldawim mene xeyanet edirse men bunun cezasi olaraq ona sadiq qalardim. Cezasinisa ?z gunahini anlamaqla, vicdaninin oyanmasiyla cekeceyi ezabla ?denileceyini isterdim. Qoy etdiyi xeyanet hemiwe onun cezasi olaraq qalsin. Eger o bunu edecek seviyyeye duwubse, men onun seviyyesine enmerem! Hec vaxt!!!
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
_ROMANTIC_FALCI (2012-10-31 10:31)
Indi ele deyirsene baqiwlamarsan ama gel bir weyi de inkar edekki kiwinin xeyaneti normal qarwilanir qadinlara baxanda men wexsen baqiwlamaram hec vaxt
Cavab | Sitat
Heart** (2012-10-31 12:32)
Xeyaneti bagiwlamaram hec vaxt ama bowanmaram da ona ele cekdireremki xeyanetin cezasini ne bilime duwuncesi bele dehwetdir.Yalan demiwse eger nece yalan ve niye gore yalan demeyine baglidi.ama aile dagitmag asan bir wey deyil hele ki sevdiyin insanla aile qurmuwsansa.ne bilime bawa gelmeden bilmek olmaz ele bele daniwmaga ne varki.Allah ailemizde yalan ve xeyanet gostermesin inwallah
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2012-11-05 11:23)
_ROMANTIC_FALCI, dogrudur, men bu dehweti yawamamiwam. Men ailemi dagitmayacagim o menaya gelmir ki, onu Ehf edecem! Xeyr, Hec vaxt BAGIWLAMAYACAGAM! Ailemise ?vladlarima g?re dagitmaram. Yox, eger bu xeyanet elle sayilan qeder yox, ifrat derecesindedise bu artiq Son demekdir!
Cavab | Sitat
balerina (2012-11-08 10:29)
man xeyaneti ozum awkara cixartdim.bu mani na qadar sarsada man eyilmedim.yena ona 2wansi verdim.ama 2ci dafa onu hecvaxt bagiwlamaram.ela 2ci dafa xeyanet etsa bowanardim.cunki onun mana xeyanet etdiyi yoldan otan qadin mandan artiq deyilki man ozmu sindirib xeyaneta goz yumam.hetda ortada uwag olsa bela.o yaxwi ata olub ornek olmalidi.man qadar sadiq olmalidi.1da xeyanet edanda kiwi ya qadin ozunu xeyanet etdiyinin yerine qoymalidi
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-11-09 01:14)
Mence bu barede danishmaq menimcun hele tezdi, cunki yash artdiqca insanin psixologiyasi deyishir. Indiki psixologiyamla desem, yeqin ki, dagidaram ailemi. Ne bilim e((
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-11-09 01:21)
Mene qarwi bu baw verse, onu ?zume hesret ederem!!!
Cavab | Sitat
Heart** (2012-11-10 20:27)
PIANOCU, yessenle hemfikirem
Cavab | Sitat
Heart** (2012-11-10 20:28)
PIANOCU
Mene qarwi bu baw verse, onu ?zume hesret ederem!!!

ok
Cavab
Pessimist (2012-11-23 14:40)
Heart**
Xeyaneti bagiwlamaram hec vaxt ama bowanmaram da ona ele cekdireremki xeyanetin cezasini ne bilime duwuncesi bele dehwetdir.Yalan demiwse eger nece yalan ve niye gore yalan demeyine baglidi.ama aile dagitmag asan bir wey deyil hele ki sevdiyin insanla aile qurmuwsansa.ne bilime bawa gelmeden bilmek olmaz ele bele daniwmaga ne varki.Allah ailemizde yalan ve xeyanet gostermesin inwallah

tam raziyam
Cavab
Tut elimden Allahim cunki sana mohtacim (LG)
[1] 2 3 ... 4 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife