_(UgurLariNiz)_
MeLodiM_ (2012-10-21 13:44)Heyatda ozunuz ucun hansi ugurlari qazanmisiz?... Sizce ugur qazanmaq ucun esas ne lazimdir,ne teleb olunur
? )).. Insan atdigi addimlarin ugurlu olmasi ucun ne etmelidi..?. . . . . )
Jaklina (2012-10-21 13:56)HeLe yawImin Az oLmasiNa baxMayaRaq qaZanDigim uGurlar aZ deyil. TeBii ki, bu uGurlari qaZanmagimda valideYinlerimin ve beZi sevdIlkerimin De paYi var. HaNsisa muvefeqiyyeT elDe etmek Ucun YaxiNlari iNsana MeneVi CeheTden deStek olmalidir, neCe ki, mene desteK olUblar. . . <(*_*)>
BuNdan bawqa ugUr qazanmaq Ucun insan guclu Xaraktere, iRadeye ve oZguvene malik olmaLidir. CunKi ister- istemez hedeFimeze dogru ireLilediyimiz yolda Engeller olacaq. Ve bu Engelleri yalniz oz iRademiz ile mehv ediB, hec nEden sarsilMaMaliyiq. Eger beLe olarSa, Kimse qaRwimizda durMaga bele Curet eTmez meNce. . .
))
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2012-10-21 14:14)Jaklina, waw... ))UgurLarinin ch
oxu hele qaJ3dadir.. AxariNci oLar inwALLAH
). . . .
Cavab | Sitat Offline...
Jaklina (2012-10-21 14:32)MeLodNika_, bu aGil ve Bu iRade mende olDugu muDDetde ugurLarim soNsuz olAr yeqiN
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-10-21 15:40)Menim yawim cox deyil. Amma senetimde ve karyeramda ugurlarim yawimdan coxdu(g?z deymesin, mawALLAH
). Valideynlerime ve muellimlerime minnetdaram. Ugurlarim coxlarinin inanmadigindan guc almagimla olub. Ugurun sirri ise Inadkarliq, Irade, Ezmkarliq, Eyilmezlik ve D?zumlulukdedir. Bunlari ?zunde terbiye ede bilse insan, ugur onun ardinca ?zu qacacaq.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-10-21 16:17)PIANOCU, Wuppa.. ))SeNi goRuM Hemishe uguRLariN YawiNdan qat qat chOx oLsuN
A1000! ))
Cavab | Sitat Offline...
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2012-10-22 06:50)Ugur qazanmaq her insanin iwi deyil.ilk once insana destek olmaq lazimdir.tebii ki ilk once aile daha sonra ise etrafdakilar. Ugur qazanmagin diger en onemli yollarindan biri de ozune inam ve qarwiya meqsed qoymaqdi.eger meqsed qoyum ezmli olacagsansa ugur qazanacagsan..wukur ugurlarim coxdu inwallah davami da geler her kese dilediyi ugurlari gerceklewdirmeyi arzulayiram
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2013-09-12 17:35)Jaklina
MeLodNika_, bu aGil ve Bu iRade mende olDugu muDDetde ugurLarim soNsuz olAr yeqiN
Coooxx tevozakarsIzzz
Cavab Offline...