Yemek~reseptleri

Yemek~reseptleri

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
BEBE= (2012-10-30 11:23)
Her kes bildiyi yemeyin veya ?irniyyatin reseptini yazsin ancag aydin yazin ki ba?a du?e bilek ?nce resepti sonra ise nece hazirlamagi yazinnyam
Heart** (2012-10-30 12:46)
mama sagolsun:D
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2012-10-30 12:58)
Heart**, senede lazim olan gunleri olacaqdaa, hemiwe yanmiw yemek yeyen deyillerki. .:D. . .
Cavab | Sitat
Offline...
Heart** (2012-10-30 13:02)
MeLodNika_, bacarirame ama gerek mama mudaxile etsin..1,2 resep oyrenim mamadan yazaram:P
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2012-10-30 13:05)
Wirin movzudu:)hele burada yazilan reseptleri bawqa user biwirib,nece alindigini yazsa lap yerine duwer(ama menim vaxtim yoxdu):D.. . .
Pratik bir seher yemeyi resepti..>>coreyi nazik ksoklara dogruyub,soram yumurtaya batirib,o uz-bu uz qizardirsan(yandirmadan: ), soram da qaba qoyub sufreye verirsen.. Dadli oluyoonyampratik ve tez ). . . .
Cavab | Sitat
Offline...
MeLodiM_ (2012-10-30 13:07)
Heart**, bacariram deyende "qayganaq"biwirmeyi nezerde tuturdun:)?. .
Cavab | Sitat
Offline...
Heart** (2012-10-30 13:10)
MeLodNika_, az yoxe kecen defe mamanan komekli doweme plov elemiwdim bi daddiydi ki:)
Cavab | Sitat
BEBE= (2012-10-30 13:51)
Qizlar sohbet etmeyn resept yazin:) men mamanin hazirladigi ev ?sulu kremin reseptini yazacamnyam
Terkibi:
200 qr ?eker 4 yumurta sarisi
50 qr.un 1 ?ay.qa?igi vanil
Hazirlanmasi: 500ml s?d qaynadilir, yumurta sarilari ?ekerle ?irpilib un ve vanil elave edilib qari?dirilir, buna s?d elave olunub yeniden qari?dirilir, oca?a qoyub qatila?ana qeder bi?irmeli, qarisdirma?a davam etmelisiniz,
bu cur kremi ekler perojnasi veya bezi tortlarda istifade ede bilersiznyam

Cavab | Sitat
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
PIANOCU (2012-10-30 15:33)
Qizlar, kokteylin hazirlanma reseptini bilirsiz? Eger bilmirsizse ve ya maraqlidisa, yazaram sizler ucun. Diserte ela ickidi. nyam
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
BEBE= (2012-10-30 16:09)
PIANOCU, yazda:D
Cavab | Sitat
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
Jaklina (2012-10-30 16:28)
Eh cox shey bishire bilirem. Amma hem kitab oxumaqdan vaxtim olmur bishirim, hem de mama sag olsun elimi agdan qaraya vurmaga qoymur :D. Vaxt tapsam bir-iki shey de men yazaram, menden oyrene bileceyiniz sheyler choxdu))..
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
[1] 2 3 ... 4 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife