Yemek~reseptleri
BEBE= (2012-10-30 11:23)Her kes bildiyi yemeyin veya ?irniyyatin reseptini yazsin ancag aydin yazin ki ba?a du?e bilek ?nce resepti sonra ise nece hazirlamagi yazin
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2012-10-30 12:58)Heart**, senede lazim olan gunleri olacaqdaa, hemiwe yanmiw yemek yeyen deyillerki. .
. . .
Cavab | Sitat Offline...
Heart** (2012-10-30 13:02)MeLodNika_, bacarirame ama gerek mama mudaxile etsin..1,2 resep oyrenim mamadan yazaram
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2012-10-30 13:05)Wirin movzudu
hele burada yazilan reseptleri bawqa user biwirib,nece alindigini yazsa lap yerine duwer(ama menim vaxtim yoxdu)
.. . .
Pratik bir seher yemeyi resepti..>>coreyi nazik ksoklara dogruyub,soram yumurtaya batirib,o uz-bu uz qizardirsan(yandirmadan: ), soram da qaba qoyub sufreye verirsen.. Dadli oluyoo
pratik ve tez ). . . .
Cavab | Sitat Offline...
MeLodiM_ (2012-10-30 13:07)Heart**, bacariram deyende "qayganaq"biwirmeyi nezerde tuturdun
?. .
Cavab | Sitat Offline...
Heart** (2012-10-30 13:10)MeLodNika_, az yoxe kecen defe mamanan komekli doweme plov elemiwdim bi daddiydi ki
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
BEBE= (2012-10-30 13:51)Qizlar sohbet etmeyn resept yazin
men mamanin hazirladigi ev ?sulu kremin reseptini yazacam
Terkibi:
200 qr ?eker 4 yumurta sarisi
50 qr.un 1 ?ay.qa?igi vanil
Hazirlanmasi: 500ml s?d qaynadilir, yumurta sarilari ?ekerle ?irpilib un ve vanil elave edilib qari?dirilir, buna s?d elave olunub yeniden qari?dirilir, oca?a qoyub qatila?ana qeder bi?irmeli, qarisdirma?a davam etmelisiniz,
bu cur kremi ekler perojnasi veya bezi tortlarda istifade ede bilersiz
Cavab | Sitat Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
PIANOCU (2012-10-30 15:33)Qizlar, kokteylin hazirlanma reseptini bilirsiz? Eger bilmirsizse ve ya maraqlidisa, yazaram sizler ucun. Diserte ela ickidi.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
Jaklina (2012-10-30 16:28)Eh cox shey bishire bilirem. Amma hem kitab
oxumaqdan vaxtim olmur bishirim, hem de mama sag olsun elimi agdan qaraya vurmaga qoymur
. Vaxt tapsam bir-iki shey de men yazaram, menden oyrene bileceyiniz sheyler choxdu))..
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .