Ba?iniza gelen ehvalat??

Ba?iniza gelen ehvalat??

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
BEBE= (2012-11-15 15:29)
Herkes ba?ina gelen gulmeli maraqli veya qorxulu bir ehvalatini yazsin ancag oz ba?iniza gelen hadiseler olsun:)...)
BEBE= (2012-11-16 11:23)
Men bawima gelen maragli bir ehvalati yazacam).....
Bir defe nenem gilde qalmaga getmiwdim ?smayilliya nenegil mewelik bir yerde yawayir qonwularida yoxdu.:S gece duwdu canavarlarin sesinden qulag tutulurduscarecox qorxurdum dayim qizi gorduki men qorxuram birazda meni qorxuzmaga bawladi dedi canavar evede girir:S yatmag vaxti catdi daym qiziyla bir otagda yatdiq o gozunu yuman kimi yatdi mense oyag qalmwdm birden gordumki pencerenin yanindan ses gelir ele bildm kulekdi sora gordumki nese qaralti var guneli(dayim qizini) cagirdm oda oyanmir fil qulagnda yatib birde baxdmki nese cixir pencereye qulagi ve caynaglarida var gozleride parlayir bawladm qiwqirmaga sesime hami oyandi bibm iceri girib igwigi yandirdi baxam gorem ne olsa yaxwidi Piwik:D utandigmnan qip qirmizi oldum..)))
bax bele sizde yazin
Cavab | Sitat
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
supergril (2014-01-05 20:53)
Men qeza tordmiwdim cox qorxuluydu
Cavab | Sitat
Tudey (2014-04-08 13:19)
idman dersine gexikmisdim tez soyunma otagina girib tez forma geyinim telesik girdim idman zalina birde gordum usaqlar gulur sendeme salvarimi ters geymisem. Soyunma otagida qaranliq olduguna gore hecne gormek olmurdu
Cavab | Sitat
Tudey (2014-04-08 13:21)
Ehh o an bilmedim utandigimnan agliyim gulum :)
Cavab | Sitat
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife