18+

18+

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
PIANOCU (2012-11-27 14:14)
18 yawdan yuxari gencler heyatlarini ?zleri istedikleri kimi yawamalidilar? Ya valideynle her addimlarini muzakire etmeli ve valideynin tesiri onlarin yawam terzinde g?runmelidi?
Heart** (2012-11-27 19:14)
cox bawsiz buraxmaq duzgun deyil,ama serbest olmaqlari oz ayaqlari uste mohkem durmaqlari ucun gelecekde budrememesi ucun valideynler nezaret etmek wertile azad buraxmalidirlar.cunki nezaret olmasa bir muddet sonra onlar saglam heyat qura bilmezler.saglam yazdim bunu tekce orqanizm saglamligi kimi anlamayin. Nece ki adice bir quwu qefesde saxlayib bir muddet sonra havaya buraxsaq o bir nece muddet sonra olecekdir.insanda buna benzeyir.gerek istiqamet gostermeli nezaret olmalidirki tecrube qazanib mueyyen zaman sonra ozu serbest heyatini qursun..neise icimdekiler coxdu axi qarmaqariwiq catdirdim fikrimi:D
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MONIKA (2012-11-27 19:35)
Eger bir uwag koprelikden duzgun terbiye edilibse, onun serbest yawamasinda, oz ayaqlari uste durmasinda, cetin ya asan qerarlarinin ozunun qebul etmesinde pis hec ne yoxdu. Sadece bizim millet uwagi 50 yawi olanadek onu idare edir.
Cavab | Sitat
Heart** (2012-11-27 20:22)
MONIKA
Eger bir uwag koprelikden duzgun terbiye edilibse, onun serbest yawamasinda, oz ayaqlari uste durmasinda, cetin ya asan qerarlarinin ozunun qebul etmesinde pis hec ne yoxdu. Sadece bizim millet uwagi 50 yawi olanadek onu idare edir.

Monika ne qeder duzgun terbiye edilsede duwduyu muhit coox onemlidi
Cavab
Lonely (2012-11-28 00:39)
Mence nezaret olmalidi.ama bu o demek deyilki azad buraxilmalidi.muhit tesir edir insana ne qeder olmuya.ona gorede kenardan nezaret olmalidi.gunde bir xeber ewidirik.neler olur dunyada.:P
Cavab | Sitat
Forever
MONIKA (2012-11-28 14:43)
Heart**, telebelerimiz var ki, xaricde hem oxuyur, hem iwleyir. Bes elelerine ne deyirsiz? Menim qrup yoldawim oglanlar vardi, gunduz oxuyub, gece iwleyirdiler, valideyinleri hec maraqlanmirdilar da. Cox terbiyeli uwaqlar idiler. Indi de yaxwi yerde iwleyirler, her wey insanin ozunden asilidir, 18 yaw ele de az deyil. Sadece bizim millete xasdir- daimi nezaret. Ona gore de 5 uwaq atasi ananin, atanin pensiyasina goz dikir, aylarla evde yatib, iw axtarmaq istemir. Cunki aliwib ki, kimse onun yerine qerar qebul edecek.
Cavab | Sitat
Heart** (2013-02-04 17:40)
MONIKA, cunki onlarin muhiti yaxwi olub hamisi halal corek halal pul sahibi insanlar olubki onlarda duz yoldadilar.nem ee muhit cox onemlidi hedsiz
Cavab | Sitat
Ayse (2013-10-10 07:16)
**MasaL**
cox bawsiz buraxmaq duzgun deyil,ama serbest olmaqlari oz ayaqlari uste mohkem durmaqlari ucun gelecekde budrememesi ucun valideynler nezaret etmek wertile azad buraxmalidirlar.cunki nezaret olmasa bir muddet sonra onlar saglam heyat qura bilmezler.saglam yazdim bunu tekce orqanizm saglamligi kimi anlamayin. Nece ki adice bir quwu qefesde saxlayib bir muddet sonra havaya buraxsaq o bir nece muddet sonra olecekdir.insanda buna benzeyir.gerek istiqamet gostermeli nezaret olmalidirki tecrube qazanib mueyyen zaman sonra ozu serbest heyatini qursun..neise icimdekiler coxdu axi qarmaqariwiq catdirdim fikrimi:D

qorumaqla terbiye olmaz insanin qaninda olmalidi
Cavab
Ayse (2013-10-10 07:18)
**MasaL**

fikirleri qariwdirma
Cavab
Ayse (2013-10-10 07:20)
**MasaL**

salam masal fikirleri qarisdirma
Cavab
Sipsiyinqiz (2014-05-18 22:07)
men Heart fikirleriyle raziyam
Cavab | Sitat
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife