...Sevgid?ki d?yi?iml?r<3...

...Sevgid?ki d?yi?iml?r<3...

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
MeLodiM_ (2012-11-29 00:13)
BeLe bir fikirle rastlasdIm"Sevgi odur ki,hec vaxt etmerem dedikLerini sene etdirir".. Sizce gercekden de beledirmi?.. Sevdiyin birisi ???n d?yi?m?k ne derece de d?zg?nd?r?..
Hem?inin rast geldiyim bezi insanlar var ki, kimise sevdiklerini d???nd?kden sonra xasiyyet ve g?rkemlerinde d?yi?imler olur(bu m?sbet ve ya menfi de ola biler).. Eger sevdiyiniz ??xs sizde bir s?ra xasiyyetlerinizi beyenmese onu d?yi?m?y? ?al??ard?z?bes siz onda xo?unuza gelmeyen x?susiyyetleri nece oldu?u kimi qebul edersiz?...
PIANOCU (2012-11-29 06:10)
Maraqli ve aktual m?vzudu. Men 1 heqiqeti deyecem. Bunu yawadiqca anladim. Eger Allah 2 insandan 1ne "Ilahi Pak sevgi"ni veribse (duzdu indiki d?vrde bu miliyonda 1 nefere qismetdir), o qarwisindakinin her menfi xususiyyetinde musbet cehet kimi qebul edecek. Ve deli kimi sevecek. Wahidi oldugum 1 meseleni yazdim. Eger sevgi- simpatiya ve bagliliqla evezlenibse, burda her menfi cehet vurgulanir. Ve qarwisindaki wexsin deyiwilmeyini teleb edir. Halbuki o ?zu de Ideal deyil. Amma ?zunu bu cur qebul edir. Esl sevgise her ceheti insana sevdirir. Pis verdiwlerden bawqa. yes
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2012-11-29 18:22)
Sevirsense onu oldugu kimi qebul etmeyi bacarirsan.duzdu seven insanin bir nece qadagalarida olmalidir.men buna normal baxiram.ama deyiwmeyine ne sevdiyim ne de men deyiwmemiwem xasiyyet baximdan:)
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MONIKA (2012-12-02 17:55)
Men ele bele olduguma gore sevilirem, deyiwsem, ozelliyim iter. Bele beyenibse, niye deyiwim ki, istemeseydi beyenmezdi. Elece de men beyenmiwemse, demek qane edib. Bunu secim ederken evvelden duwunmek lazimdir ki, sonradan kimise deyiwmek mecburiyyetinde qalmayaq.
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2012-12-27 15:48)
Fikirlerinizc?n tshkk .
Cavab | Sitat
Offline...
laurayla (2013-05-13 18:50)
duzdu sevgi hec vaxt elamaram dediyini ozunda bilmadan sana elatdirir bali dayiwaram agar onun xasiyyati cox pis deyilsa qabul eliyaram
Cavab | Sitat
*E* (2014-02-28 01:54)
Sevgi insana herwey eletdirir.mene hecvaxt eliye bilmerem yox men bunu bacarmaram diyim sozu eletdirib.
Men hecvaxt duwunmezdimki men onucun heyatimdan kecerem yeni geleceyimin ona qurban verib sirf onuncun yawamagucun xowbetliycun omrunun cavan cagin qurban vermek elede asan diyl amma men etdim.
Cavab | Sitat
Hepimiz (2014-08-31 15:14)
Mawallah nece xowbextsiniz e maraqlidi oxudum kewke mende yawadardi o bura yazmaram eseblewecek meni kimi isteyen birini ALLAH heckime vermesin cetindi cox yazmaq isteyerdim amma yaza bilmerem movzu ucun tewekkurler.
Cavab | Sitat
Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate
Hepimiz (2014-08-31 15:15)
*E*, xowbext olun.inwallah
Cavab | Sitat
Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate
MeLodiM_ (2015-08-23 01:14)
deyi?ir-evvelkinden daha xo?bext olursan..
Cavab | Sitat
Offline...
MeLodiM_ (2015-08-23 01:14)
ya da bedbext.......
Cavab | Sitat
Offline...
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife