Waxta baban?n hed?yeler?
Nirvana (2012-12-08 22:19)Waxta baba olsayd?z hans? userlere hans? hed?yeler? vererd?z?
MONIKA (2012-12-09 07:27)Waxtababa olsaydim butun uzerlere pul vererdim ki, istedikleri insana ureklerinden kecen hediyyeni ala bilsinler.
Cavab | Sitat Heart** (2012-12-09 07:40)waxta baba olsaydim cox usere hediyye vererdim.ama hediyyedende onemlisi hemin useri heyatda gorerdim
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2012-12-09 07:59)Men butun dostlugumdaki userlere "EBEDI XOWBEXTLIK" hediyye ederdim. Qoy hemiwe xowbext olsunlar.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2012-12-09 08:30)PIANOCU
Men butun dostlugumdaki userlere "EBEDI XOWBEXTLIK" hediyye ederdim. Qoy hemiwe xowbext olsunlar.
bes dostlugunda olmayanlara ,yeni mene
Cavab RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2012-12-09 10:06)Heart**, sene "aile seadeti" padarkasin vererdim.
Jaklina (2012-12-09 10:50)Burdaki sevdiklerime 3 muxtelif rengli dilek karti vererdim ki, omurleri boyu bu kartlarla ozlerinin en boyuk arzularini reallashdirsin
))
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Heart** (2012-12-09 11:51)PIANOCU
Heart**, sene "aile seadeti" padarkasin vererdim.
twkr canim
Cavab RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Heart** (2012-12-09 11:55)en esasi insancun ailesinin yaninda ve saglam olmasi,sadiq vefali deyer veren ve ondan hec bir zaman uzaqlawmayacaq sevdiyinin olmasi,soram haramdan pis insanlardan uzag olmagi ve s vopwem ozume ne arzu ediremse butun insanlarada bunlari arzulayiram..eger waxta baba olsaydim eynile bunlari butun insanlara hediyye olaraq vererdim
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2012-12-09 12:02)Heart**
en esasi insancun ailesinin yaninda ve saglam olmasi,sadiq vefali deyer veren ve ondan hec bir zaman uzaqlawmayacaq sevdiyinin olmasi,soram haramdan pis insanlardan uzag olmagi ve s vopwem ozume ne arzu ediremse butun insanlarada bunlari arzulayiram..eger waxta baba olsaydim eynile bunlari butun insanlara hediyye olaraq vererdim
Lap yaxwi! G?nder hediyyeni. G?zleyirem.
Cavab Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
PIANOCU (2012-12-09 12:03)Men bezi insanlara AGIL hediyye ederdim. Belke onda dunya duzeler.