***Silgi:S~///
Heart** (2012-12-11 17:47)Tesevvur edin ki, elinizde ele bir silgi var ki,heyatinizdan ne istesez sile bilersiz...Bu zaman heyatinizdan neleri silmek isterdiz?
PIANOCU (2012-12-11 18:03)Heyatimdan 1 hadiseni silerdim. O hadiseye g?re cox heqiqeti ?yrensemde, silmek isterdim.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2012-12-11 22:33)ele mende de her insanda oldugu kimi bezi anlari silmek isterdim..ilk once yaxinlarimin olum xeberini ewitdiyim ani,daha sonra ise bezi anlar var ki,onlari silmek isterdim.ama diger terefden duwunurem ki bu anilarin sayesinde insan guclenir heyatdan ders alir ve en esasi addimlarini daha diqqetli atmagi oyrenir...ne bilime ureyimiz doludu ama cox geniw yazmagda olmur
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Jaklina (2012-12-11 22:36)UmuMiyyetle yeNiden doGulmaq isTerdim, chunki meNim heyatiMi siLmeYe hech bir pozan bes elemez :-(.
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Heart** (2012-12-11 22:42)Jaklina, niye bele duwunursenki?ailen yanindadirsa ve esasi da wuurluinsansan ve engelli bir insan olaraq yaradilmamisansa mence bele deme..heyatda ne olursa olsun yawamaga deyer...sadece elindekilerin yanindakilarin deyerin bilesen...
PIANOCU (2012-12-12 11:00)Heart**, insan yaninda olanlarin qedrini itirdikden sonra qiymetini bilir.
Heart** (2012-12-12 12:51)PIANOCU, he cox teessuf ki beledir.bunu bile bile yene eyni weyleri tekrar edirik nedense
PIANOCU (2012-12-12 13:45)Heart**, gerek hemiwe itirek ki, qiymetlendirek? Bezense itirdikden sonra yeniden qazanmaq mumkunsuz olur.
Heart** (2012-12-12 18:50)belke de mumkunuz oldugu ucun deyere minir...eger yeniden mumkun olsa eynile kohne hamam kohna tas meseli...
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2013-01-20 12:00)Heart**
22.04.2012 bu tarixi
Niye?
Cavab Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))