(Sevdiyim...(

(Sevdiyim...(

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
MeLodiM_ (2012-12-11 19:07)
J3ir Status payla?ILmI?dI...
"S?ni xo?b?xt etm?k ???n h?r?ey ed?r?m.. Ama:
-S?n xo?b?xt olasan dey?.. S?ni ba?qas?na ver? bilm?r?m..!!"
B?s sizc???..
?nsan sevdiyini xo?b?xt g?rm?k istiy?r v? onu ?g?r sevirs? xo?b?xt etm?y? ?al??ar.. J3?s ?g?r sevdiyi ??xs onu sevmirs?.. Onun sevgisini qazanmaq u?runda yen? m?bariz? aparma?a d?y?rMi..?.. Yoxsa vazmI ke?m?Li??sorry . . . . .
PIANOCU (2012-12-11 21:20)
Bezi hallarda mubarize aparmalidi. Ne zaman? Eger sevdiyi insan temiz eqideli, saf, xeyanetkar olmasa, inad etse, ?z deyerini bilse. Bu zaman her zulme qatlanmaq olar. O zaman mubarize etmek yersizdi ki, o insan hec kese deyer vermirse, eger insafsiz ve insanliqdan uzaqdirsa. Bu zaman menasi yoxdu. nea
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-12-11 21:33)
PIANOCU, dusunursen ki,seven insan sevdiyinin menfi xususiyyetlerinin ne oldugunu gorur?axI "sevgi kordu".. Lap g?rse de g?rmezden gelir da ))eger onunla xosbext olmayan birini sIrf ?zu istiyir deye onu yanInda saxlamaq istemesi sevgidi yoxsa eqoistizmlik? )
Cavab | Sitat
Offline...
Heart** (2012-12-11 22:39)
eger bile bile ki qarwiligi olmadan onu sevir mence zorla yaninda saxlamaga ehtiyac yoxdu...bele bir mesel vardi deqiq yadimda deyil "kepeneyi qorumag ucun ve ya sevdiyincunn ovucunda saxlayirsan, ama cox sixsan eger o olecek"bu da buna benzeyir.duzu o ehvalat deqiq yadimda deyil.yeni ne qeder ezizlesende sevsende canindan bele kecsen sevmirse sende konlu yoxdusa ve sen onu heqiqeten sevirsense burax getsin xowbext olsun...
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Jaklina (2012-12-12 00:11)
Mence insandan asilidi. Eger hemin insan dogurdan da deyer verilecek biridirse, onda mubarizeye deyer. Amma onu da unutmaq olmaz ki, sevgi mecburi deyil.. .

O ki qaldi diger meseleye, mence sevdiyimiz insanin xoshext olmasi uchun onu bashqa birine vermek duzgun deyil. Eger menle olmayacaqsa, mene ne onun bashqasi ile xoshbextliyinden ?!
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-12-12 10:55)
MeLodNika_, bunu bu cur izah ederdim :
Bezi insanlar ureklerini agillari seviyyesine qaldirmaqdansa, agillarini urekleri seviyyesine endirirler. Insan agilla hereket eder, urekle yox. Ureyi sevir, amma onun sevgisine layiq deyilse, el cekmelidi insan.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MONIKA (2012-12-12 11:29)
Men onu sevmesem de o caliwir ve meni her menada razi salmaga cehd edir. Amma bawqasina vermeyeceyinde israrlidi.
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2012-12-12 18:56)
MONIKA, ayy sag ol.. Bax buna diqqet cekmek istemisdim.. )yeni ki,sence, eger cox calIwsa ?zunu onu sevmiyen birinine sevdirmek imkanI varmI? (
Cavab | Sitat
Offline...
MONIKA (2012-12-13 14:39)
MeLodNika_
MONIKA, ayy sag ol.. Bax buna diqqet cekmek istemisdim.. )yeni ki,sence, eger cox calIwsa ?zunu onu sevmiyen birinine sevdirmek imkanI varmI? (

Inan movzu eynen mene goredi deyerdim. He caliwir hem de butun behanelerimi kesir deyerdim. Artiq behane tapmiram. Elbette esil istek olarsa oglan mutleq qizi razi sala biler, amma gerek oglanda da deyerli cehetler cox ola ki, qiz bunlari gorub qiymetlendire bilsin. Ve ne zamansa pewman olmayacagina emin olsun.
Cavab
MeLodiM_ (2012-12-13 19:33)
MONIKA, inshALLAH, hecvaxt yanILmazsan:))..

[forumcular fikrinizcun twk]
Cavab | Sitat
Offline...
MONIKA (2012-12-13 21:32)
MeLodNika_, cox sag ol. Arzu ederdim ki, hec kes seciminde yanilmasin. Amin !
Cavab | Sitat
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife