¤*Onem ve Deyeri*¤
Heart** (2012-12-13 21:40)Sevdiyiniz insanin etrafindakilar(qohum,dost,taniw ve s.)sizincun ne derecede onemli ve deyerlidirler? Yeni onlarin heyatinizdaki movqeyi necedir?
MONIKA (2012-12-14 17:31)Vacibdi. Tez-tez rastlawmaq mecburiyyetinde qalacagim insanlarin neceliyi mene vacibdir. Cunki, artistlik ede bilmirem, isterdim normal munasibetler olsun ki, yola vermek kimi sevmediyim hereketlere mecbur qalmayim.
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-12-14 18:12)Menim ucun nesli bele ?nemlidi. Cunki genetik faktor insana tesir edir. Bu meselle fikrimi aydin etmek isteyirem:
qaraci qizinin ureyi qaraci c?reyi ister.
Yeni ogrunun ?vladida ogru ola biler. Bu qanla kecir. 1 mesel var, anasina baxib qizin alarlar. Yeni, bu mesele. Insan necedise, dostlarida o curdu.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Jaklina (2012-12-14 20:20)Tebii ki, sevdiyimin yaxinlari, xususi ile de valideynleri menim uchun chox onemlidi. Bezen insanlar heyat yoldashlarinin valideynlerine "Ana" ve "Ata" deye muraciet eliyir, duzdu men bu muracieti o qeder de qebul etmesem de, en azindan oz valideynlerimize gosterdiyimiz qaygini onlara da gostermeliyik. Ve onlar da ele olmalidilar ki, onlara urekden qaygi gostere bilek.
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Nirvana (2012-12-14 23:20)Menim deyer verdiyim en yaxin dostum 2 ?l evvel yol qezas?nda ?lub.24 saat beynimdedi .
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Heart** (2013-01-20 06:19)men oz etrafimdakilara nece deyer veriremse caliwaram ki ondan da artigini sevdiyimin yaxinlarina verim.ve hemcinin qarwiliqli olmalidi.men nece hormet edib deyer veriremse qarwimdaki da men nece ediremse ele etmelidi.Men her zaman deyiremki men nece hormet edecemse o da ele hormet etsin artiq lazim deyil
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
SadeceSevdim (2013-02-28 14:43)Men mene deyer verenleri onem verenleri cox sevrem ve qarwlqlarin verirem ve men mene edilen yaxwiligi ve pisliyi unutmuram
Cavab | Sitat