HanSini seCherdiniZ?

HanSini seCherdiniZ?

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Jaklina (2012-12-29 14:11)
Iki nefer denizde batir: onlardan biri sizi seven, digeri ise sizin sevdiyinizdir. Siz se sahildesiniz, onlardan birinin heyatini xilas edecek, digerinin ise olmesine icaze vermish olacaqsiniz. . Sizi qarshiliqsiz seveni xilas edersiz, yoxsa sizin qarshiliqsiz sevdiyinizi? Ve niye hemin insan?
PIANOCU (2012-12-29 14:14)
Men meni qarwiliqsiz seveni secerdim. Ve onu sudan cixardim, ele onuda severdim. Eger bu vaxta qeder onu sevmediyimi bile-bile meni sevibse, men terefdende sevilmeye layiq g?rulur. :)
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Good_friend (2012-12-29 19:11)
Men de meni seveni secerdim ve caliwardim onu sevmeye
Cavab | Sitat
Heart** (2012-12-29 21:12)
oz sevdiyimi secerdim cunki oz sevdiyimden bawqasini seve bilmerem.ona gore de belke bir umid deye oz sevdiyim.ama yaxwiki bele secim qarwisinda heyatda deyilem.cetin bir weydi.nehayetde her ikisi insandi ama bele sozde deyende oz dediyimdi yeni beledi fikrim..ama her ikisi insan oldugucun hemde diger terefde de meni deyer vere biri ona gore yene deyirem cetindi
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Heart** (2012-12-29 21:13)
ozum yazdigimi ozum anlamadime:S:)
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-12-29 23:56)
Heart**
oz sevdiyimi secerdim cunki oz sevdiyimden bawqasini seve bilmerem.ona gore de belke bir umid deye oz sevdiyim.ama yaxwiki bele secim qarwisinda heyatda deyilem.cetin bir weydi.nehayetde her ikisi insandi ama bele sozde deyende oz dediyimdi yeni beledi fikrim..ama her ikisi insan oldugucun hemde diger terefde de meni deyer vere biri ona gore yene deyirem cetindi

Sevdiyin insani xilas etdikden sonra onun bashqa bir qizin yanina qachacagini bile-bile xilas edersen:S?
Cavab
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-12-30 00:06)
Heart**
ozum yazdigimi ozum anlamadime:S:)

Men anladim. :D
Cavab
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2012-12-30 06:54)
Jaklina, ederem:S
Cavab | Sitat
Heart** (2012-12-30 06:54)
PIANOCU, twkr:)
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-12-30 11:08)
Men de meni seveni secherdim. Menim sevgimin deyerini bilmeyen birini niye sechmeliyem ki? ((
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2012-12-30 18:32)
Qetiyyen razI deyilem.Eger ?z sevdiyini qarshILIq olmadan sevirsense,yene de onu secherSen.unutmuyaq ki,esl sevgi qarshILIq g?znenilmeden,temmenasIz sevmekdir.Yox eger dushunursenki,meni seveni secherdim ve sonradan onu sevmeye chalIshardIm demeLi ?z sevdiyini hec gerchekden sevmemisen !ve belelikle ?z sechimime gelince ?z sevdiyimi xilas ederdim.. Ve onu gerchekden sevdiyimin subutu olardI.. Ama soNra oNdan butunlukLe uzaqLashardIm.. Cunki diger insanI xilas etmediyimcun ona nifret ederdim|(. . .
Chox shukur meni bele secim g?zlemir.. Eks halda+nezere alsam Men uzmeyi bilmirem ele ?zumde olarnan bir ?lerdim:-)))). . . .
Cavab | Sitat
Offline...
[1] 2 3 ... 4 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife