yenede« sevgi»..

yenede« sevgi»..

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Ayla*** (2013-01-01 08:37)
Men seve bilmirem,meni seveni?
Heart** (2013-01-01 08:51)
mecbur deyilsen axi sevmeye..ama bir wey var ki,tanidiqca zamanla sevmek mumkundur:)
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Emily (2013-01-01 09:24)
Sen buna mecbur deyilsen.ama ele birgun gelecek sende seveceksen Seni seveni
Cavab | Sitat
He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
Ayla*** (2013-01-01 10:15)
inanmiram ki?
Cavab | Sitat
BALACA_DUNYAM (2013-03-05 12:55)
MEN SEVE BILMREM MENI SEVENI MENIMSE SEVDIYIM SEVMEYIR Meni kaw meni sevmeyeni sevdiyim qeder seve bileydim meni seveni ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cavab | Sitat
BALACA DUNYAM
AmeLiYa (2013-03-05 14:52)
Bezen dogrudanda qarwina o qeder gozel, SEBRLI, anlayiwli, sozun esl menasinda Insan adam cixirki, ozun ozune eseblewirsenki, niye Seve bilmirsen......
Cavab | Sitat
ЛЮБОВЬ - это КОКТЕЙЛЬ Иллюзий, Желаний и Ожиданий .....
FAINA (2013-03-09 12:58)
Sevgi mecburi olmur..ama nedense bezen zaman kecdikce vaxti ile seve bilmeyeceyini duwunduyun birini artiq sevdiyini hiss edirsen..bu da tebii ki hemin insanin sene qarwi yaxwi munasibetinden asilidi
Cavab | Sitat
laurayla (2013-05-11 12:57)
eger seni seven insan sana qarwi diqqatcildirsa zaman kecdikca onu sani sevdiyndan cox sevacaksan
Cavab | Sitat
yagmur*** (2013-08-08 19:43)
iw odurki mende oz sevdiyime yox sevmediyime qismet olmusam donub heyatim zindana dedim belke zaman kecer oyreserem ama alinmir
Cavab | Sitat
Hepimiz (2014-08-17 05:04)
Zaman kecdikce ona baglanirsan buda bu anlama gelirki qisqancliginin sebebi sevgie aid bir hissdir ALLAH verir insanlara yawadiqca neyin yanliw ve neyin dogru oldugunu tez zamanla anlamiw olur biz xanimlar bunu sebebini qiraxdan baxan bilmir tek yalniz seven insan bu hissi qelbinde yawadir qiraxdan baxanlar seven insani anlaya bilmirler bezen
Cavab | Sitat
Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate
Little (2015-05-18 01:41)
Qelb azaddi. O kimi layiq bilse onu sever. Her onu seveni oda sevse onda o urek olmaz. Amma onu sevenler arasindan layiqlisin sevse, bu bawqa olar. :)
Cavab | Sitat
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife