*~<Siralama>~*

*~<Siralama>~*

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Heart** (2013-01-01 18:23)
Heyatda insancun en onemli olan wexsiyyetler:
1.ANA VE YA ATA
2.HEYAT YOLDAWI
3.OVLAD ve s...
Bele bir sualim var size "ANA,HEYAT YOLDAWI VE OVLAD" sizin heyatinizda bunlari siralayin desem,nece siralayarsiniz?Menimcun ilk once ""ANA,HEYAT YOLDAWI DAHA SONRA ISE OVLAD"gelir...
Emily (2013-01-01 21:24)
En birinci:ana,ata ve hele ne heyat yoldawim ne de ovladim var ona gore bilmirem ama mence ovladim heyat yoldawimdan qabaq olar..yenede deqiq bilmiremyesmaraqli movzudu
Cavab | Sitat
He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
Jaklina (2013-01-01 21:55)
Ne bilim indiden deqiq bir soz deye bilmerem amma herhalda en son sirada heyat yoldashim olar.
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Heart** (2013-01-01 22:02)
bayaq Eliwle daniwanda da bu movzunu muzakire etdik bizim fikrimiz ust uste duwdu..Ana,heyat yoldawi ve ovlad.duzdu ovlad wirin weydi ve ana qeder deyerlidi..ama heyat yoldawi ovladi dunyaya getirir..ovlad dunyaya geler ama heyat yoldawi olmasa o ovladda olmaz:)
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2013-01-02 19:19)
Sechmek choxmu vacib? ((... Sechememki..
Bu sIrf oLaraq hemin adlarI dashIyan adamlardan aslIdI,belke de onlarIn sene munasibetinden.. Ve.s...
Cavab | Sitat
Offline...
ISPAN (2013-01-02 19:35)
Siralayan diyendeki zaman ozu siralayib. Valideynler... heyat yoldaw?... ve uwaqlar...
Cavab | Sitat
?nsanlar pal?iqdan yaranmiw ?irkli oyuncaqlar
PIANOCU (2013-01-03 12:37)
Menim ucun: ANA, ?VLAD VE HEYAT YOLDAWI.
Ana ve ?vlad- cunki onlar menim qanimdan ve canimdandirlar.
Heyat yoldawi- o onsuzda 1 siyahida 1cidir. Oda KIWILER siyahisinda. O cox xowbext 1idiki men onu bu siyahinin 1cisi etmiwem. Eziyyeti heder getmeyib. :D
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
PIANOCU (2013-01-03 12:40)
P.S. Bir az eqaizm olsada. :D
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MONIKA (2013-01-03 15:22)
ana, heyat yoldawi, evlad
Cavab | Sitat
Heart** (2013-01-04 11:53)
PIANOCU, seninde secimine hormetim var ilk ele duwundum ama heyat yoldawin ve senin canindan yaranibda ovladda.heyat yoldawin olmasa demeli ovladinda olmayacag.ona gore heyat yoldawim ovladimdan once gelir.ama heresi oz yerinde ve ozunemexsusluguna gore 1cidir heyatimizda:)
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Jaklina (2013-01-04 12:57)
Heart**, niye? Heyat yoldashi mence ovladdan sonradi. Duzdu heyat yoldashi olmasa ovlad da olmaz, amma heyat yoldashinin ne ferqi o olmasin, bu olsun ))
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
[1] 2 3 ... 4 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife