J3u<<sevgi>>var ya..(
MeLodiM_ (2013-01-04 05:59)Hec vaxt aktuallIgInI itirmeyen bir m?vzu-"SevGi".. Olduqca chox danIshILIr.. J3eziLerinin heyatInda derin iz buraxIr.. J3ezileri oNu yashayIr.. J3ezileri onun hesretini cekirler.. Ve.s
oke.. Bes niye?..
SevGi J3iZe Ne VeRiR
. . ?#_# )
Heart** (2013-01-04 10:51)Bes niye? - bu suali anlamadim..ama "sevgi bize ne verir"-bunun cavabini sadece 2bir birini seven insan ama gercekden seven insan goruwende kenardan muwahide edin goreceksiniz
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2013-01-04 20:33)Heart**, bulvarda g?ruwen "bezi sevgililerde" guya bir birin gercekden sevirler da
indi hardan tapaq gercek sevenleri?... ))
tema da ise sevginin bize ne verdiyini aydInlawdIrmadI niyyetim.. Meselcun,Axi bezi adamlar sevilmeseler bele sevirler.. Bununla ne qazanIrlar?o baxImdan yeni... :-/ ). . .
Cavab | Sitat Offline...
Heart** (2013-01-04 21:44)gordun sende dirnaq icinde dedin bezi sevgililer
qarwiliqsiz sevgiden sohbet gedirse,burda tek qazanilan sebr etmeyi oyrenmek, dozumlu olmag ve s..duzu bele sevgiler cox azdi heddinden artiq azdi..ama hec kime qarwiliqsiz sevgi arzu etmezdim.cetindi cavabi tek mene yox haa her kese cetin olan sualdi.cunki qarwiliqli ve ya qarwiliqsiz sevgini ancag yawamaq lazimdi.o zaman anlayarsan ne verdiyini ama yene de sozlerle ifade ede bilmezsen
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
?nsanlar pal?iqdan yaranmiw ?irkli oyuncaqlar
ISPAN (2013-01-04 22:09)Ind? d?yecem c
oxu gulecek. Men 7 c? s?n?fde
oxuyunda evanescence rock qrupunun uzvu var Amy Lee ona vurulmuwdum telim otaq?mda onun wekl?d? .hem?we d?y?rd?mk? dersler?m? yaxw?
oxuyub xar?ce ged?b onu alacam uwaql?q ?d?dee de. amy Leeye gore un?ye g?rd?m . Ele b?l?rd?m k? men? ?zley?r ona gore hereket?me f?k?r ver?rd?m. Boyuduyce her wey? bawa duwursen k? elcatmaz cox wey var
Cavab | Sitat ?nsanlar pal?iqdan yaranmiw ?irkli oyuncaqlar
Offline...
MeLodiM_ (2013-01-05 06:46)ISPAN,
)this is love story ))) twk,duzunu deyim,maraqlIydI... )demeli sevgi insana elmde vere bilermish. . . .
Cavab | Sitat Offline...
PIANOCU (2013-01-05 08:15)ISPAN
Ind? d?yecem c
oxu gulecek. Men 7 c? s?n?fde
oxuyunda evanescence rock qrupunun uzvu var Amy Lee ona vurulmuwdum telim otaq?mda onun wekl?d? .hem?we d?y?rd?mk? dersler?m? yaxw?
oxuyub xar?ce ged?b onu alacam uwaql?q ?d?dee de. amy Leeye gore un?ye g?rd?m . Ele b?l?rd?m k? men? ?zley?r ona gore hereket?me f?k?r ver?rd?m. Boyuduyce her wey? bawa duwursen k? elcatmaz cox wey var
Belke ondan elasi ile qarwilawacaqsan. Hemiwe secim etmeye kimse tapilir.
Cavab Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
PIANOCU (2013-01-05 08:22)Men sevmedim, amma sevildim. Meni sevenlere ise qarwiliq sevgi yawatdim. Sevgi c
oxuna keder ver. En esas qizlara. Cunki qarwilarindaki oglana uyur, ona delicesine baglanirlar. Oglanin ciddi ya qeyri-ciddi olduguna ehemiyyet bele vermirler. Sonu kederdir bu sevginin. Amma urekden sevib, sevdiyin insanla el ele verib, butun cetin anlarda birlikde olaraq k?meklewende, xowbext gunlerinse xowbext anlarinin dadini birlikde cixardanda qadin ?zune Arxa-dayaq, dost, kiwi ise ?zune sirdaw ve her aninda onun yaninda olub, onu ?z qaygisi ile ehate eden sehirli, ince bir peri qazanir
Sonrasa k?rpeler, toy-duyun ve s. Uzatmaqda olar. Budur sevginin insana qazandirdiqlari.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2013-01-05 09:51)PIANOCU, vay bee
))ama kechmishde hec bir birin tanImadan evlenirdiler.. O halda sen axIrda yazdIqlarInI sevgi qazandIrmIrdI axI... Belke bunlar sadece heyat qanunauygunluqlarI idi )) . .
Cavab | Sitat Offline...