Sevgini qoruyub saxlamagin sirleri
Heart** (2013-01-06 21:45)en birincisi her iki terefin durust olmasi,daha sonra qarwiliqli hormet,inam,exlaqi,dinlemeyi ve izah etmeyi bacarmaq,guzewte gede bilmek,deyer vermek,her zaman destek olmasi,pis ve ya yaxwi gununde yaninda olmasi yaninda olmasa bele ele etsin ki ele bil yanindadi,elini ele tutsun ki bir daha buraxmamaq wertile ve s.men deyesen cox derine getdim

.cox wey yazmag olare ama indi aglima gelmedi hele
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2013-01-10 09:30)Ona onu chox sevdiyini hiss eletdirmemek..yoxsa qudurar(waka) )).. J3eledeki, guzewte getmeyi bacarmaq,ve bir-birini bezdirmemek werti ile yanInda olub,oNa Destek oLmaq.. En vaCibi ise Diqqeti&H?RMeTi hemIshe qoruyub,saxLamaq... ). .
Men heLe azInI yazdIm.. Ve birde istenilen halda yalandan uzaq durmaq LazImdI..ki sevgi yawaya bilsin. . . )Malesef.. Cox az adam tapILar ki,sevgisini qoruyub,saxlamaq istesin ve J3unu J3acara J3iLsin... BBBB (((
Cavab | Sitat Offline...
Draqon@ (2013-01-19 21:25)Pianocu bu eyer sirdirse niye bu sirri bura yazmaliyam?ne qeder ki,sevmirsen pianocu bunu hec vaxt bilmeyeceksen.sen de sev ki,bu sirri ?yrenesen.
Cavab | Sitat Ya Oldugun Kimi g?r?n,YA G?r?nd?y?n Kimi OL!
Diyow (2014-01-02 02:39)Sevgini goruyub saxlamag icin,her an sevgilinin yaninda olasan gerey.onun yaxwi pis gununde bele.,
Cavab | Sitat Sema-Gozeli (2014-06-11 18:10)hormet varsa sevgide var yox eyer hormet yoxdursa hec bir sevgiden daniwmaga ehtiyac yoxdur
Cavab | Sitat Little (2014-06-15 20:00)Sedaqetli olmaq, etibar etmek ve daima destek olmaq- bu imiw sevgini qoruyub saxlayan. Bunu nece ay bundan evvel ?yrendim.
Cavab | Sitat Hepimiz (2018-04-10 23:57)Qarsiliqli sevgi hormet yalan xeyanet olmayan sevdiyinin sozunen cixmamaq ve birlikde sozleri kecmek qoruyur sevgini
Cavab | Sitat Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate
Yekca (2018-04-21 04:52)Həyatda 3 şey insanlari bir-birinə bağlayar-Gözlər,Sözlər,və Qelb.Heyatda 3 şey insani bir-birindən ayirar-Ölüm,Yalan,və Xəyanet.
Cavab | Sitat Hepimiz (2018-04-22 15:21)Sema-Gozeli
hormet varsa sevgide var yox eyer hormet yoxdursa hec bir sevgiden daniwmaga ehtiyac yoxdur
Ay sagol men seni tanidim burda cox danismisiq men subayiydim sen evliydin evel
Cavab Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate