unide kesilmek
kavkaz999 (2013-01-12 10:15)ay millet dunen unide kesildim!A BELE WEY OLAR..BAWIVIZA GELIB?????????
PIANOCU (2013-01-12 10:20)M?vzu yalanlar b?lmesinden Universitet ve telebeler b?lmesine k?curuldu! M?vzu acarken diqqetli olun!
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2013-01-12 12:13)men 4il muddetinde Allahima cox wukur 1defede olsun kesilmemiwem
bele bir cumle vare kesilen telebeler deyirler:"kesrsiz telebe olar"
mende kecmiw bir telebe olaraq deyiremki "olar"
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2013-01-12 12:19)Telebelik d?vrunde semestr imtahanlarinda ancaq 1 dene 4um olardi. Caliwan telebe hem yuksek h?rmet ve yuksek teqaud sahibi olar. sadece caliwmaq lazimdi. Vessalam.
Heart** (2013-01-12 12:35)PIANOCU
Telebelik d?vrunde semestr imtahanlarinda ancaq 1 dene 4um olardi. Caliwan telebe hem yuksek h?rmet ve yuksek teqaud sahibi olar. sadece caliwmaq lazimdi. Vessalam.
afferim kiz
mende yalniz 1ci kursda 3um oldu
qalan vaxtda 1,2defe zerbeci qalanlarini ise elaci olmuwam..teqaud alirdim ve kefle xercliyirdim
Cavab RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2013-01-12 13:29)Heart**, twk urek. Metrodada ders edirdim hetta. Indi ise cekdiyim zehmetin beherin g?rurem. Savadi insan ?zu ucun qazanir.
Heart** (2013-01-12 13:33)PIANOCU, elbetteki wagirdlerim oyrendikce mene de xow olur
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2013-01-12 14:06)Heart**, wagird g?rendeki muellimi savadlidi, oda bununla fexr edir ve heveslenib ?yrenir. Muellim onun kumiri olur.
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...