~*INTIQAM*~

~*INTIQAM*~

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Heart** (2013-01-13 07:10)
Insanin icinde olan yaralardan biride intiqam hissidir mence..Bes sizde hec intiqam hissi yaranibmi? Ve intiqam almaq istediyiniz insan olubmu? Sizde ona qarwi bu hissi yaradan sebeb nedir?Nece intiqam almiw olarsiz?
@Meki@ (2013-01-13 08:25)
Menim qelbimde intiqam hissi yaranib.hele de yawayir.intiqam hissini menim valideynlerime nece iller dehwetli acilar cekdirmiw ve helede cekdirem.emimgil ve ogey nenemedi.onlara qarwi hemiwe intiqam hissi kecirmiwem.
Cavab | Sitat
Menim VERGUL qoydugum yere NOQTE qoyanin ozune ele bir NIDA qoyaramki heyati SUAL altinda qalar.
PIANOCU (2013-01-13 08:34)
Beli, intiqam hissim yaranib ve bu hiss meni guc verib! Adam ?ldurmemiwem. Sadece haqsizliqla qarwilawdim en k?meksiz animda. Bundan istifade etdiler. Mense bunu hec vaxt o qadina bagiwlamayacam. Intiqamimida aldim! Hetta mecbur bele etdim ki, qururunu sindirsin! Meni her kesin icinde ela biri oldugumu desin! Men guc tapdim, yixilsamda qalxdim, ?zum qalxdim! Ve meqsedimede catdim!
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
@Meki@ (2013-01-13 08:50)
PIANOCU ama men heyatda senin qeder guclu deyilem.intiqamimi ala bilmeyecem.teessuf
Cavab | Sitat
Menim VERGUL qoydugum yere NOQTE qoyanin ozune ele bir NIDA qoyaramki heyati SUAL altinda qalar.
Lonely (2013-01-13 08:55)
Ele bir hiss yaranmayib kimese qarwi.kimde nese edibse Allahindan gorub.kinli biri deyilem.belkede gelecekde olar ama inanmiram.
Cavab | Sitat
Forever
@Meki@ (2013-01-13 09:00)
Lonely bu kinli olmaq demek deyil.sevdiklerine ezab veren adama qarwi hansi hissi kecirerdin?
Cavab | Sitat
Lonely (2013-01-13 09:04)
@Meki@, men o hissi yawamamiwam.yazdim axi geleceyi deye bilmerem
Cavab | Sitat
Forever
Heart** (2013-01-13 09:13)
men de yawamamiwam inwallah yawamaramda..ama etrafimda ewitmiwem cox pis iwdi..mende kinli insan deyilem ama mene qarwi edilmiw her hansi hereketide hec vaxt unutmuram...intiqam hissi de inanmiram mende yarana:S
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Lonely (2013-01-13 09:16)
Heart**, :P
Cavab | Sitat
Forever
KGB (2013-01-13 11:32)
Heart**, sende o hissi qoymaramda axi yaransin sevgilim men olmusemki?
Cavab | Sitat
Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
Heart** (2013-01-13 12:26)
KGB, anlamadim:S
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife