Fikir bildirin=-*
Heart** (2013-01-15 23:17)Eger hekim dese ki,son zamanlarindi ve ya bir nece saat,bir nece deqiqeniz qalib bu ani kimle yawamaq ve ya kecirmek isterdiniz???
Allah size ve hemcinin hec kime bele ani yawatmasin inwallah.Amin...
Offline...
Heart** (2013-01-15 23:23)ilk ele ozum yazim:
Men caliwardim ki ilk once ailem,sevdiyim ve ezizlerimi bir araya getirib hamisini bir yerde gormek isterdim..bele bir vesiyyet ederdim:"men her zaman ister cox gozel gunler ister pis gunlerde gulumsemeyi heyata pozitiv baxmagi bacarmiwam.tek xahiwim var sizden men olende aglamayin ve yas tutmayin.ne qeder aglasaz men daha cox pis olacam duwunun"ve bele

kederlendime
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Jaklina (2013-01-15 23:44)En sevdiyim yaxinlarimla- teqriben 10 nefer olar:-(
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2013-01-16 07:12)Ailemle ve son defe fortepiano sesini ewitmekle. Bu dunyadan gedende 3 amil ucun darixacam: Ailem, Denizim ve 11 illik urek dostum fortepiano ucun.(((
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Lonely (2013-01-16 07:37)Ailemle ve 2nefer var onlarla.vesiyetimde:menim qebrim uste qerenfil getirmeyin.hemwe qerenfil keder gulu kimi yadimda qalib.hec xowlamiram.
Cavab | Sitat Forever
Ella*** (2013-01-17 19:32)Evvala allah hec kime gostermesin elbetdeki butun sevdiyim insanlari bir araya getirib hamini gorerdim ve mende vesiyyet ederem ki men olmayandan sonra aglamasinlar menimle kecirtdikleri gozel gunlerri xatirlayib gulsunler
Cavab | Sitat Toppuw (2013-01-19 01:01)O qeder gunahim var ki,axir vaxtimi namazda kecirerdim.etrafimdakilardan halalliq alardim
Cavab | Sitat MONIKA (2013-01-29 21:12)Restoranda ezizlerimi bawima toplayib vur catdasin cal oynasin, yixilanadek oynayardim. Olmek olmekdi, xirildamaq ne demekdi ))
Cavab | Sitat Heart** (2013-01-29 21:23)hamimiz oleceyik nehayetinde.ama Allah gecinden versin her birinize inwallah
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...