____Belke de____
Heart** (2013-01-22 21:46)Bu movzunu acmagda tek meqsedim budur ki,forumda coxlu maraqli movzular var,xususile sevgiye aid.bizim userlerin duwuncesinde bele bir fikir var:eger bir insan sehv edibse bunu yene de tekrar edecek..bax niye bele duwunursuz?belke heqiqeten sehvini anlayib ve yeniden bir addim atib.niye biz qinayiriq bele insanlari?belke de qinadigimiz ucun yeniden eyni sehvi tekrar edirler???
PIANOCU (2013-01-23 06:43)Heart** men o insanlarin ekserini etrafima buraxmiram. S?hbet muxtelif m?vzulu ve sebebli sehvlerden gedir. Yeni, insan sehvi w?ursuz edir, menden k?mek isteyir, men bildiyim ve bacardigimi edirem. Veziyyetden cixir ve yene k?hne sehvini tekrarlayir. Mesele bundadir ki, sen meni tam tanimasanda, menim 1 xasiyyetim var ki, en zehlem geden insanda olsa, amma menden k?mek istese, elimden geleni edererem lazim geldikce. Sevgideki sehve gelince, yawamamiwam. Yeqin ki, baxir sehve. Cunki men tamam bawqa aspektden yanawiram hadiselere.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2013-01-23 07:17)PIANOCU, muxtelif movzulu ve muxtelif sebebler oldugu kimi insanlarda muxtelifdi..wuursuz davranirsa ve wuursuz insandisa tebii ki, tekrar edecek.ama etdiyi sehvden ders cixaranda var.meselcun ozum cuzi sehvlerde olsa etmiwem ve ya bawqalarida edirler.ama ders cixara bilirem.bu o demek deyil ki tekrar tekrar eyni sehvi edirem.ona gore her kese bunu aid etmek olmaz.menden kim komek istese elimden geleni edirem hetta sehv yoldan bele cekindirdiklerim olub.ve cox gozel de neticesi olub
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2013-01-23 08:16)Heart**, seninle raziyam. Amma d?ne-d?ne edir eyni sehvi, deyir bawa duwdum, daha olmayacaq ve yene edir. Belesine g?re artiq cene yormaqda lazim deyil. Belelerin daha cox g?rmuwem.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
ESMA-NUR (2013-02-13 09:09)axmaqlar hemise eyni sehve,agillilar ise hemise ayri-ayri sehve yol verirler
Cavab | Sitat xxx lady
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Susmak_guzel (2013-08-20 21:14)Menim fikrimce ele insanlari qinmaq lazim deyil..... Bezi insanlar var ki sehf edirler ve sonda netice cixardirlar calishirlar ki birde sehf etmesinler.... Tebii ki netice cixarmayanlarda var.
Cavab | Sitat AmeLiYa (2013-08-20 22:17)Sehv sozunu ferqli xarakterli, ferqli duwunce terzi olan, ferqli insanlara eyni derecede unvanlamaq dogru deyil mence .. Var cuzi, xirda, adi sehvler, ve var 1 insan heyatini sindiracaq derecesinde olan sehvler ... 1ci variantdan olan Sehvi bagiwlamaq mumkundu, lakin tekrar-tekrar yox, chunki 1ci defe Onun sehvidirse, 2ci defe artiq senin, bagiwlayanin sehvidir !!!!
Cavab | Sitat ЛЮБОВЬ - это КОКТЕЙЛЬ Иллюзий, Желаний и Ожиданий .....