""SevGi YoXdUr""deyenler....

""SevGi YoXdUr""deyenler....

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Heart** (2013-02-09 12:13)
Bu movzunu acmaqda meqsedim bezi insanlar var ki "Sevgi yoxdur" deyir.Men bu fikirle hec cure razilawa bilmirem.Cunki sevgi heqiqeten var ve bunu ancag yawayan biler.Sevgi yoxdursa eger neye esasen yoxdur deyirsiz?mence bunu deyenlerin sevgide ugursuzlugu olub,sevgi tecrubesi menfi oldugundan bele duwunur.bu menim subyektiv fikrimdi.size gore sevgi niye yoxdurki?
Draqon@ (2013-02-10 00:20)
Men sevgi yoxdur deyenlerle razi deyilem.cunku ele bir insan ola bilmez ki onun ureyinde sevgi hissi olmasin.men heyatimda bir defe sevdim ve sevildim.ama nakam bir sevgi oldu,qovuwmadiq.ama men sevgi yoxdur demedim.bu gun de sevirem ve hemiwe de sevecem.sevgi yoxdur deyenler birce defe sevseler onda sevginin neye qadir oldugun bilerler.10 ilden coxdurki o gedib ama men ona qarwi olan sevgimi ureyimden silmemiwem.bu gun de onu sevirem ve ona qovuwacagim gun ucun yawayiram. Bu hele de sevginin var olmagi deyilmi?
Cavab | Sitat
Ya Oldugun Kimi g?r?n,YA G?r?nd?y?n Kimi OL!
Heart** (2013-02-10 06:28)
elbetteki var onu yalniz yawayan biler ve anlayar.ona gore de yawamayan insanin sevgi yoxdur demesi mentiqsizdir.desinki yawamamiwam bilmirem ve s..ya da dogrusu budur ki qarwima vaxtile dogru insan cixmayib ona gore deyirem sevgi yoxdur..mende sevirem hemde coox.gelecekde Allah bilen meslehetdi nece olacag.Allah gostermesin inwallah eger biz bir birimize qismet olmasag demeliyem ki sevgi yoxdur?!men bele soz iwletmerem cunki ne oldugunu yawamiwam
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Heart** (2013-02-10 06:31)
Allah gostermesin sozunden sora gelen inwallah yeni inwallah Allah gostermez demekdi sehv anlamayin:)
Cavab | Sitat
[K][A][R][A] (2013-06-12 19:24)
Sevgi yoxdur deyeni qinamayin cunki bir zamanlar onun qadar sevende yox iydi
Cavab | Sitat
Tanri deyib cool....olunca ALLAH Deyib qul olaram
BrOkEn_HeArT (2013-06-12 19:29)
Sevgi var ama onu bacaran azdi nea
Cavab | Sitat
Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
PIANOCU (2013-06-12 19:34)
Bir mutefekkir bele s?yleyib: "Sevgi- kiwilerin qadinlari ele almaq ucun uydurduqlari 1 YALANDIR!"

Eger hami agiz dolusu sevgiden daniwirsa, niye hem g?zuyle, hemde vucuduyla sevdiyi insana XEYANET edir? Niye qadinini ya kiwisini mundanlanmiw birine deyiwir? Yoxsa bele asanddi sevdiyinden vaz kecmek? Sevgi zeifdi burda ya insan?
Ya da eger sevib aile qurursa niye bowanir? Sevenler yeqin ki bu suallarima cavab taparlar. :)
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Jaklina (2013-06-13 11:06)
PIANOCU
Bir mutefekkir bele s?yleyib: "Sevgi- kiwilerin qadinlari ele almaq ucun uydurduqlari 1 YALANDIR!"

Eger hami agiz dolusu sevgiden daniwirsa, niye hem g?zuyle, hemde vucuduyla sevdiyi insana XEYANET edir? Niye qadinini ya kiwisini mundanlanmiw birine deyiwir? Yoxsa bele asanddi sevdiyinden vaz kecmek? Sevgi zeifdi burda ya insan?
Ya da eger sevib aile qurursa niye bowanir? Sevenler yeqin ki bu suallarima cavab taparlar. :)

Sevgi var, men hec vaxt bu hissi yashamasam da deyirem ki, VAR. Amma insanda ele hissler var ki, bu hissler sevgiye qalib gelir ( meselen, sevdiyine xeyanet edirsen). Belke de bu sevginin gucsuzluyu yox, insanin zeifliyidir...
Cavab
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Jaklina (2013-06-13 11:11)
Belke de evveller - hec bir texnologiyanin inkisaf etmediyi bir dovrde sevgi daha ebedi, guclu ve maraqli idi. Indiki dovrdeki insanlarin bir coxu neyese nail olmaq amaci ile (pul, ev, yuksek status ve s) sevir. Ve tebii ki bunu sevgi saymaq olarsa...
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Salqado (2013-06-13 11:51)
Yeqinli bu movzuda oqlanin qizin ise oqlana olan sevgisinden behs edilir. Men ilk sevgimi 7 ci sinifde oxuyanda yawamiwam .evanescence qrupunun rock salisti AmyLee ye vurulmuwdum. Yalniz onun musiqelerine onun wekillerine baxirdim meni bawqa qiz maraqlandirmirdi. 2 ci sevgimi ise 10 cu sinifde yawamiwam ingilis dili muelime vurulmuwdum .evvel muelimlerden zehlem getdirdise onun sayesinde bu peweye regbet besleyirdim. Ama her 2 sevgim el catmaz olub esl sevgimse olmayib qisasi sevgi var
Cavab | Sitat
Heart** (2013-06-14 22:26)
PIANOCU, hemin mutefekkir ola bilsin sevgini o cur yawayib ki ele de gorur:) birdeki ele insanlar var ki ne gozuyle ne de vucuduyla xeyanet etmir.bunu danmayaq siz gormemisizse men gormuwem ve eminem..ona gore de birmenali duwunmek dogru deyil
Cavab | Sitat
[1] 2 3 ... 4 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife