Kompliment.... Yoxsa )) ?
Jaklina (2013-03-09 22:45)Hech olub ki, sizin haqda danishilan her hansisa pis xususiyyeti kompliment kimi qebul etminisiz ? Eger olubsa, bu hansi xususiyyetinizdir

?
MeLodiM_ (2013-03-10 16:01)Pis xususiyyetim yoxdu axI desinLer

)..
OLa ?ilsin ?u o halda ?ash vere ?iler ki,xetrime deymeden hansIsa xoshagelmez xususiyyetimi mene ?ildirmekcun kompliment tipli s?zlerden istifade etsinLer.. Amma men ?unu qetiyyen kompliment kimi qebul etmirem..
Umumiyyetle "kompliment"s?zunun leksik menasInI "yalanchI terif "kimi izah eliyerdim,yeni ki,qarshIndakInIn ehvalInI qaldIrmaqcun ona edilen iltifat,hansI ki,onda yoxdu ))
Men adeten mene edilen terifleri kompliment kimi qebul edirem,ama semimi olan terifleri chIxmaq wertiyLe... )
pis xususiyyetlerimi ise unsiyyet qurdugum insanlar ara sIra semimi sohbetlerinde bildirirler ya da arxamca qeybet eliyirler... ))
MeseLen,yuxarIdakI genish fikrimden sonra "HEC DanIshmaqLa aran yoxmUsh "-deseler,bunu kompliment kimi qebul etmek olar )). . . .
Cavab | Sitat Offline...
Jaklina (2013-03-10 16:53)Meselen, men 8-9cu siniflerde
oxuyanda mama neneyle danishanda deyirdi ki, ""Jaklina derslerile cox az meshgul olur, butun derslerine cemi 2 saat vaxt serf edir"". Esllinde bu o demek idi ki, men yaxshi
oxumurdum, amma men bu sozleri kompliment kimi qebul edirdim ki yeni beynim o qeder gucludu ki butun derslere cemi 2 saat bes edir

)))
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
BEBE= (2013-03-10 18:40)"Bebe= sen hec vaxt boyumeyessen"

Artiq bu sozu kompliment kimi qebul etmeye caliwiram)) daha dogrusu edirem elac yoxdu
Cavab | Sitat Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
PIANOCU (2013-03-11 01:48)Menim etrafimdaki insanlar mene-TRAGEDIYANI KOMEDIYAYA cevirirsen. Sen bunu nece bacarirsan?

- kimi ve-KOMPLEKSIZSEN SEN

- bu komplimentleri s?yleyirler. Bu menim ucun artiq adi haldi.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MONIKA (2013-07-25 07:46)Deyirler cox mehribansan....bilmirem komplimentdi ya gercek )
Cavab | Sitat sema_sema (2013-08-03 21:17)mene deyirler ki sen heddinden artiq incesen yeni ariqsan men bunu kampilmet kimi qebul edirem
Cavab | Sitat