OGlaNLarA~AidI
BrOkEn_HeArT (2013-04-09 16:59)Harda xidmet etmisiz?Men heleki eskerliye getmemiwem.Menim ???n ferqi yoxdu hansi yer olur olsun.Esas urekli olasan

MeLodiM_ (2013-04-17 20:05)ALLAH ?utun esgerlerimize se?r ve guc-quvvet versin
Cavab | Sitat Offline...
Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
MeLodiM_ (2013-04-17 20:38)Mene wexsen esgerLik chox maraqlIdI, tanIshlardan, qaqashlarImdan eshitmishem ki,o ?ir ?ashqa olur.. Hetda tesadufu deyil ki, "esgerlik dostu" ?ashqa dostlardan chox ferqlenir )
Bezi ?lkeler var ki,qIzlarda esger gedir.. Zennimce,chox maraqlI olardI ?u....
Cavab | Sitat Offline...
[K][A][R][A] (2013-04-18 07:18)Ilk ?nce bakida sonra yoladilar berdeye 3 ay qaldim sonra getdim ter tere qizil agac kendine 1 il orda oldum ?n cefede duwmenle uzbe uz o gunle hec yadimdan cixmayib esgerlik kiwilik mekdebidir gerek iradeli olasan...her kese esgerliynde ugurlar!Amin movzu ucun kwk!
Cavab | Sitat Tanri deyib cool....olunca ALLAH Deyib qul olaram
BrOkEn_HeArT (2013-04-18 11:44)Nikmikyok_
Mene wexsen esgerLik chox maraqlIdI, tanIshlardan, qaqashlarImdan eshitmishem ki,o ?ir ?ashqa olur.. Hetda tesadufu deyil ki, "esgerlik dostu" ?ashqa dostlardan chox ferqlenir )
Bezi ?lkeler var ki,qIzlarda esger gedir.. Zennimce,chox maraqlI olardI ?u....

esgerliye getmek isteyirsen?
Cavab Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
Heart** (2013-04-18 13:49)mene de maraqlidi mende getmek isteyerdim

hetta qizlarcun ayri bir cast olsa super olare
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2013-04-18 14:15)*Yaquar*, Niye de yox?.. Mence 20%torpagI iwgalda olan,hemcinin muharibe weraitinde olan dovletin her ?ir vetendawI muharibeye hazIr olu?,d?yuw ve silahdan istifade ?iliklerine yiyelenmelidi ))
yeni ?iz ?u s?h?eti ortalIga atdIq,konstitutsiyamIzIn qulagIna nevaxt
chatar,tai onu ?ilemem
Cavab | Sitat Offline...
BrOkEn_HeArT (2013-04-18 15:26)Nikmikyok_
*Yaquar*, Niye de yox?.. Mence 20%torpagI iwgalda olan,hemcinin muharibe weraitinde olan dovletin her ?ir vetendawI muharibeye hazIr olu?,d?yuw ve silahdan istifade ?iliklerine yiyelenmelidi ))
yeni ?iz ?u s?h?eti ortalIga atdIq,konstitutsiyamIzIn qulagIna nevaxt
chatar,tai onu ?ilemem

ne qeder desende qizlar ucun esgerlik olmuyacaq.ama ne bilim ALLAHIN iwidi belkede oldu.bilmek olmaz.yenede inanmram ola
PIANOCU (2013-04-28 09:04)Menim ucun esgerlik cooox maraqlidi. Amma herbi heyyet, tibbi personal ve esgerlerin hamisinin qadin olmagi wertile.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
BrOkEn_HeArT (2013-05-25 15:20)PIANOCU
Menim ucun esgerlik cooox maraqlidi. Amma herbi heyyet, tibbi personal ve esgerlerin hamisinin qadin olmagi wertile.

eger qizlar ucun esgerlik olsa onda gerek orda gozellik salonuda ola