=Kosmetika vasiteleri=
MeLodiM_ (2013-04-13 20:38)XanImLar,hansI kosmetika vasitelerinden daha chox istifade edirsiz? Sizce,kosmetika istifadesinde yash mehdudiyyetlerine diqqet vermek vacibdirmi?.. Gundelik heyatInIzda kosmetikaya ne derecede yer verirsiz?.. En son hansI kosmetika vasitesini almIsIz? ))
Buyurun,fikirleriniz..
Jaklina (2013-04-13 23:00)Kosmetik vasite deyende ki, ancaq nemlendirici kremlerden ve bezi tebii maskalardan istifade edirem. Gundelik en cox ishletdiyim pudradir). Diger kosmetik vasitelerden (pomada, ten, liner ve s.) istifade etmirem gundelikde
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2013-04-14 08:38)Gundelik heyatImda xususi kremlerden istifade edirem,derimi vitaminleshdirmekcun..
Evden kenar yerlere gedende ise tonalnIy krem ve rengsiz bleskden istifade edirem,elave sheylere ehtiyac gormurem.. )
kosmetikanI mutleq yasha uygun secmek lazIm oldugunu dushunurem..) ve en son GoLdeN Rose_dan benovsheyi rengli dIrnaq boyasI almIsham ))
Cavab | Sitat Offline...
Heart** (2013-04-14 16:14)qadinlarin baximli olmagini sevirem.menim fikrimce qadin cole cixanda mutleq en azi evdekinden ferqli gorunmelidi.gundelikde pudra ve linerden istifade edirem evde ise tebii maskalardan,nemlendiricilerden istifade edirem.qiwda ise adeten tonal kremlerden istifade edirem derime gore.sonuncu defe pupa pudrasi almiwam
yaw mehdudiyyeti olmalidi mence 18 yawdan sonra istifade etmiwem ve her bir qizada meslehetim budurki en azi 18 yawdan sora istifade edin
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2013-04-14 16:43)Heart**, ama ?alaca wirin xanImlarcunde detiski kosmetikalar var,olar 4-5 yawIndan istifade edirler )
?alaca ?acIm qIzInIn kosmetik vasiteleri menimkinden coxdue )arada mende onan xelvet iwledirem yeri gelende
)
Cavab | Sitat Offline...
Heart** (2013-04-14 20:50)Nikmikyok_
Heart**, ama ?alaca wirin xanImlarcunde detiski kosmetikalar var,olar 4-5 yawIndan istifade edirler )
?alaca ?acIm qIzInIn kosmetik vasiteleri menimkinden coxdue )arada mende onan xelvet iwlediruem yeri gelende
)
he nemlendiricileri vare hetta
ama men o qeder de terefdari deyilem bizde uwaq olmuwuqda ve ya evveller her wey tebii idi ve o zaman xanimlarin derisi indikinden gozel olurdu
ama zamanla deyiwirik inkiwaf edib deble gedirik ve getmeliyikde
Cavab RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2013-04-15 08:48)Heart**, ?iz chox agILLI ushaqlar olmushuq,indikilere ?axanda )))
lap yashlIlar kimi danIshdIm
Cavab | Sitat Offline...
MONIKA (2013-07-10 16:02)cox kosmetika sevmirem, amma yalniz tuj hemiwe istifade edirem. Toyda bezenmeyi sevirem
Cavab | Sitat PIANOCU (2013-07-10 17:55)Demek olar hec 1 kosmetik vasiteden istifade etmirem. Cox az hallarda g?z qeleminden istifade edirem. Etsemde hec ne hiss olunmur. Sadece derimin nem balansini qorumaq ucun 1 sirrim var. Vessalam.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Elllim (2013-10-24 20:23)Tebiki var.istifade etdiyim kasmetka.tanalni.tuj.ve qara karandaw.bilediski dir.
Encox etriyati parfumeryani cox sevirem hetsiz parfumeriya pulu xercliyenem hetsiz istivadeciriyem.
21 yawinda memce menimcun bunlar normaldir.
Cavab | Sitat SEHRIN (2013-11-18 21:23)Men gundelik maskalardan istifade edirem birde vitamin kremlerden belede gundelik kosmetikadan cox istifade etmirem toya gedende istifade edirem axirinci defe rozivi blesk almisam he birde lak
Cavab | Sitat