Yerden aya
Salqado (2013-06-02 11:35)Bu yaxinlarda niderlandiyada tikinti wirketlerinden biri ayda weher salmaq isteyir. Weher salmaq aya konullu getmek isteyen 7 nefer teleb olunur.amma o 7 nefer aya getselerde geri qayitmayacaqlar. Bu saytdan ora konullu getmek isteyen var?
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
MeLodiM_ (2013-06-02 15:02)Yer kuresi insanlara darrig eliyir,indi de Ayi xaraba goymag istiyirler.. Nc nc nc....(
nea,getmezdim.. Yer kuresinin balasiyam,burda dogulmuwam.. Burda galasiyam
.
Movzucun twkk.
Cavab | Sitat Offline...
Salqado (2013-06-02 15:18)MeLodiM_, siz oz fikrinizi yazdiqiniz ucun twk
Cavab | Sitat PIANOCU (2013-06-02 17:46)Baw g?turub gederem. Buralar onsuzda mene dardi uje.
Amma xaraba qoymaga yox. Sadece sakitlik iwinde, soyuq yerder Unolarla yawamaga.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
BrOkEn_HeArT (2013-06-03 16:21)Gedib gelerem cunki yerde eyni weyleri gormekden bezmiwem.ama ayda ne qeder qalsaqda yene yer ucun darixacagiq
Cavab | Sitat Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
BrOkEn_HeArT (2013-06-03 16:26)Ayda harda tapacaqsan denizi,gulleri,meweleri,parklari,dostunu,sevgilini? isteyir pis olsun,isteyir yaxwi yenede yer yer
PIANOCU (2013-06-03 18:50)*Yaquar*
Ayda harda tapacaqsan denizi,gulleri,meweleri,parklari,dostunu,sevgilini? isteyir pis olsun,isteyir yaxwi yenede yer yer
Bes Yerde tapacaqsan o kraterlerleri, zeif cazibe quvvesin ve Unolarin qerargahini?
Cavab Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
BrOkEn_HeArT (2013-06-03 18:53)PIANOCU,UNO-lari tappaq asanddi sagolsunlar onsuzda herden bir yer kuresine baw cekib gedirler
Aliya (2013-08-02 10:01) merkezde yaxsi menzillerden birini verseler gederem,rahatciliq olarda ,hem orda gezmeyede ehtiyac yoxdu,ozunucun havada firlanirsan
Cavab | Sitat