=Aciga =

=Aciga =

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Heart** (2013-06-23 07:11)
Kiminse acigina ve ya kimese aciq vermisinizmi?Ve nece aciq vermisiz?winkfikirleriniz cooox maraqlidi
Heart** (2013-06-23 07:15)
mende cox olub ama bu yaxinlarda qizilguller acan vaxti demek olar ki 2gunden 1 wagirdler buket weklinde gozel guller getirirdiler mene.neise sen deme evvel hec bir muellime getirmirlermiw:)bu sohbet muellimler otaginda qeybet kimi daniwilanda men ewitdim ve aciga her defe gul gelende aparib muellimler otaginda qoyurdum ozude cox gozel gorunurdu.:)hetta bir nece defe vazoda muellimler otagina da qoymuwdum ama ne edesen paxillar gozu goturmeyen insanlar coxdu etrafimizda:S
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
PIANOCU (2013-06-23 09:03)
Aciga cox wey etmiwem. Amma bu menim isteyimle olmayib. Yeni bile-bile aciq vermemiwem. Veziyyet bele getirib wink Bir nece iw yoldawim olan qiz menden yawca b?yuk olsalarda, nese bunlarda paxilliq hiss edirdim ?zume qarwi. Mektebin buraxiliw konsertindeki ansambl cixiwlarim muellimlerin xowuna geldi. Katibe mene haminin bu maraqli ansambllardan daniwdigini, menimde iwimin beyenildiyini dedi mene. O qizlarin bir necesi mene bir teher baxirdilar. O gunden ve ?lkedaxili musabiqedeki ugurlardan sonra lap bir teher oldular Paxilliqdan. :D ilin axirinda secilen telebelerim gul, wirniyyatla otagima gelib, menimle sagollawirdilar. wink Duzu mene coox lezzet eleyirdi. Hele bezileri mene maraqli surprizlerde edirdiler. Eh, paxilliq adamin icinde qurtdu. Gerek o olmaya. Yoxsa adamin ?zune ziyandi. :)
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
a_Y_a_N (2013-09-07 15:39)
1defe qardawimin acigina padruqamgilden eve qardawima soz verdiyim saatdan 1 saat gec qayitmiwdim ama soram pewman olmuwdum :S
Cavab | Sitat
uzgunem (2014-02-03 00:14)
men sevdiyime aciq vermiwem.onunla ayrilanda mene menim acigima 1 aya aile quracagini dimiwdi.mense ona onun acigina senden de tez aile quracagimi didim.ele de oldu.qelbimde bawqasi ola ola aile qurdugum ucun pewman oldum.ama son pewmanliq neye yarar
Cavab | Sitat
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife