Halalliq

Halalliq

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
S-klass (2011-08-22 09:26)
Kecmiw zamanlarda bir padwah varmiw.Omru boju hallaliqla jawajirmiw.1gun qocalib elden duwur.Olkesinde halalliqla jawajan 40 saj secme adam caqirir ki oz varisini secsin.Wah hemin 40 neferin heresine 1 gul toxumu verib dejir ki,kim bu toxumdan menim istedijim kimi gul ekib becerse o da menim varisim olacaq.Bu 40 adamin icinde bir atasi olmajan genc oqlan da vardi.Bu genc oqlan ne qeder qulluq elijirse dibcekdeki toxum gul acmir.Vaxt catir,hami oz gulunu acmiw vezijjetde wahin huzuruna getirir.Bu jaziq gencde bow dibceji goturub qojur lap axirda.Haminin gulleri etir sacirdi.Wah baxa-baxa gelib sonda dajanan genc oqlandan sorwur ki senin gulun hani?Genc de qajidir ki bes wah saq olsun ne qeder qulluq etdimse de gul acmadi.Wah bir soz demejib taxta cixir ve bujurur-Men artiq oz varisimi secdim.Bu en sonda dajanan genc adamdi.Aranizda tek halal jawajan odu.Cunki o gul toxumlarini men haminiza qajnadib vermiwdim.O gencden bawqa haminiz menim verdijim toxumlari dejiwmisiz.haram qatmisiz.Ama o genc oqlan dejiwmejib toxumu ona gore de dibcejinde gul joxdur.Oxujanlara ve menasin bawa duwenlere twk.
Qaraca (2011-08-22 10:52)
maraqli hekaye idi twrler... Bir cox insanlar pul var dovlet namine neinki yalan daniwmaq daha cox iwlerde gorerler coox tesuf halal duzgun adamlar cox azdir.
Cavab | Sitat
Lara (2011-08-26 20:48)
tewekkurler maraqli hekayeye gore.Duzdu indiki dovrumuzde halal adamlar azdi.Ama var, wukurler olsun ki var
Cavab | Sitat
Meni sevmeyen insanlari sevmemeye vaxtim yoxdu ,cunki men meni seven insanlari sevmekle mewgulam
Sehane (2011-10-03 12:44)
Cox twk sene maraxla oxudum halal insanlari az az tapmaq olur
Cavab | Sitat
ferrux (2011-10-03 20:03)
maraqli hekayedi tewekkur edirem.burdan ne ucun getdiyini ise helede anlaya bilmirem.?
Cavab | Sitat
sahzada (2011-12-26 00:24)
Ala hekaya idi.kaw o hekaya hami ucun gecarli ola
Cavab | Sitat
@INCI@ (2011-12-29 17:44)
cox heyifki indiki zemanede insanlarin coooxu haramin gunah oldugun gun gelib hesab vereceyin unudurlar.ama yaxwilarda var WUKURLER OLSUN ALLAHA YAXWI INSANLARDA VAR.MOVZU SUPERDI TWK.ALLAH SIZE YAR OLSUN AMIN!
Cavab | Sitat
sonbahar (2012-01-19 12:14)
cox cox g?zaldi qibta edilacak qadar g?zaldi.
Cavab | Sitat
Moremen (2012-01-20 11:44)
yaqwi hekayedir.eger yer uzerinde butun insanlar o.genc oqlan kimi olsalar Cennet ele yer kuresinde olar.
Cavab | Sitat
Viktoriya (2012-01-25 23:34)
Super movzudu xowum geldi
Cavab | Sitat
bradiyaqa (2012-06-08 14:17)
menali hekayedi twk
Cavab | Sitat
IMZA:MEN
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife