Heart** (2013-07-04 22:16)Bir evli qad?n olur. 5 il ke?ir bu qad?n?n ?vlad? olmur, 6 il ke?ir ?vlad? olmur. H?yat yolda?? il? aras? el? h?dd? ?at?r ki, ?vlad?n olmama?? ucbat?ndan bo?anmaq v?ziyy?tin? d???rl?r. Bunu bel? g?r?n qad?n ?lini a??b ALLAHa yalvar?r ki: Ey Bizl?ri Yaradan ALLAH m?n? bir ?vlad b?x? et. ?hd edir?m 40 ki?i il? zina ed?c?m. T?bii ki, bu ?hd m?nfi ?hdi. ALLAH Taala bu qad?n?n da taleyini bu c?r yaz?bm?? ki, 7 ild?n sonra ?vlad? olsun. Evliliyin 7ci ilind? bu ail?nin ?vlad? olur. V? qad?n yad?na sal?r ki, m?n ?hd etmi??m indi m?n nec? ?hdim? ?m?l edim? Ax? mill?t i?ind? ad?m n? olar? Evli insanam...
Qad?n?n a?l?na g?lir ki, getsin bir qazid?n m?sl?h?t als?n. Gedir qazinin yan?na v? deyir: M?n ?vlad?m olmama?? ucbat?ndan ALLAHdan buc?r ?hd edib ?vlad ist?mi??m. ALLAH Taala m?n? ?vlad b?x? edib. ?ndi m?n nec? edim?
Qazi bax?r g?r?r bu qad?n dizd?n biraz yuxar? yupka il?, qollar? t?miz g?rs?n?n v? sin?sinin yar?s?n? g?st?r?n paltarla bunun yan?na g?lib.
Sual edir qazi: Q?z?m bura g?l?nd? hans? k??? il? g?lmis?n?
Qad?n: Ke?diyi k???l?ri deyir.
Qazi: H?min k???l?rd?n ne?? nam?hr?m ki?i il? rastla?d?n? ?zb??z g?ldin?
Qad?n: ?ox Qazi ?mi. M?n deyim 50, s?n de 80-100.
Qazi: B?s q?z?m s?n ?hd etmi?din ax?. 40 ki?i il?, niy? ?ox edibs?n? ?hdin? sadiq ??xmay?bsan!!!
?z?m t?r?fd?n bu m?vzuya a??qlama:
Ey insanlar (?sas?n qad?n v? q?zlar) zina yaln?zca nam?hr?m olanla yax?nl?q etm?k deyil. Zinan?n n?vl?ri vard?r. Dil zinas?, g?z zinas? v? s. ?n b?y?k zina yax?nl?q n?z?rd? tutulur. Bu qad?n is? zina dey?rk?n hans? zinan? n?z?rd? tutdu?unu dem?mi?dir. Y?ni o art?q ?z? d? bilm?d?n g?z zinas? etmi? olmaqdad?r. Odur ki, ilk ?nc? ?xlaq?m?za v? sonra g?z?m?z? v? dilimiz? sahib ??xaq... G?z v? Dil insan? g?naha vadar ed?n hiss?l?rimizdir. ?z?m?z? Sahib ??xaq...
Offline...
Jaklina (2013-07-06 21:11)Bele olmagina beledir, amma zemanemiz buna emel edirmi goresen ? Eslinde bizim istifade etdiyimiz yay geyimleri (qisaqol kofta, cox da qisa olmayan yupka ve s) hamisi qadagandi dinde ve zina hesab olunur. Meselen men ne qeder qapali geyinmeye calishsam da, eger dizden yupka ve qisaqol kofta geyinmishemse bu da gunah sayilir. Ve eger men bu istida qalin geyinib kuceye cixsam hami mene deli kimi baxar
indi neyniyek bes ?
Cavab | Sitat Offline...