GeLeCeYin VaLiDeYNLeRiNe SuaL ))

GeLeCeYin VaLiDeYNLeRiNe SuaL ))

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Jaklina (2013-07-09 15:08)
VaLiDeYNLeRiNiZiN size edib, amma sizin gelecekde ovladiniza etmeyeceyiniz hereket hansi olacaq ? Bu hansisa qadaga ve ya azadliq da ola biler...

Buyurun))
BrOkEn_HeArT (2013-07-09 21:41)
Onu gelecekde deye bileremyes))
Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
MeLodiM_ (2013-07-09 22:17)
Ehh.. O qeder(((
Dovrun teleblerinden asLIdI..... Ama,ovladlarIma"camaatin uwagi eledi-beledi.. Nemm,tai ne.."deyib,onlarIn kimese benzemesini istemiyecem!!((

ALLAH ata-analarImIzI gorusun!Qadagalarida xosdu..,yaxsIligimizcundu ))
Offline...
PIANOCU (2013-07-09 23:33)
Ata-anamin terbiye sxemine heqiqeten vurgunam. Kaw mende ?z ata-anam kimi 1 valideyn olum. ?vladimla hemiwe semimi ve durust olum. Qadagaya gelince, istemezdim ?vladim gizlince menimle heyat yoldawimin her hansi problemi hell etmeyimiz barede s?hbetimize ve yada her ailede ola bilecek s?z-s?hbete qulaq assin. Duzdu, uwaq bununla heyatin hec de klas oyunu kimi asand olmadigini ?yrenecek. Amma istemerem ki, menim kimi aile meselelerin ?z icine atib , etrafina, cemiyyete en esassa ?zune qapali olsun. Isteyerem ki, her fikrin, duwuncesin menimle b?luwsun. Duzdu, cox uwaqlar menimle cox semimi olurlar. G?runur az ya da cox onlarin psixikasina beledem. ?z ?vladimada tek valideyn yox, ?z valideynlerim kimi dost olmaq isteyerdim. En esassa onlari cemiyyetin mundarliqlarindan qorumaq isterdim. Bu cirkaba bulawmamiw bu barede onlari maariflendirmek isterdim. Bilmedim fikrimi tam catdira bildim ya yox. :D
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
PIANOCU (2013-07-09 23:36)
He, birde ?z ?vladima filan uwaga bax, g?r necedir! Kimi anlayiw awilamaqdansa ( bezi valideynlerin terbiye usuludur mda ) ona ?rnek menim ve yoldawimin olmagin isteyerdim. yes
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
NUR_AY (2013-07-10 06:12)
uwagin terbiyesi menimcun en yuksek vezifelerden biridir,onuncunde onu terbiye etmek,duzgun yolla boyutmek iwlerimin en birinci sirasindadir.Men oz valideynlerimdem cox raziyam,ona gore isterdim mende hele olum.Elbetteki jaklina yeri gelende qadagada olmaldi.Meselcun olkemizde polis diyilen biR wey olmasa,dunyani bezi insanlar dagidar!Pionocunun serhinde 1 fikir oxudum,cox xowuma geldi-bezi valideynler kimi kiminse nailiyetini gorub ovladima dimeremkr gorursen filankesin balasi necedi,sende hele ol diye.
SeV SeNi SeVeNi YeRLeRDe YeKSaN oLSa,SeVMe SeNi SeVMeYeNi SaRaYLaRDa SuLTaN oLSa !!!
NUR_AY (2013-07-10 06:17)
qurban oldugum allah hereni bir cur yaradib,ferqli agillar verib,yeni dimek istedim oduki,allahim menim ve ovladlarimin qismetine ne yazibsa onla barisan insanam.bu qeder! GOZEL MOVZUDU JAKLINA
SeV SeNi SeVeNi YeRLeRDe YeKSaN oLSa,SeVMe SeNi SeVMeYeNi SaRaYLaRDa SuLTaN oLSa !!!
MONIKA (2013-07-10 08:52)
Istediyi seneti secmekde mane olmaram- mene eks getdiler. Aile qurmaq baximinnan meslehet vererem mecbur etmerem- mene cox tepkiler gosterdiler zamaninda. Hevesi olan her bacariginda destekleyerem- meimse butun istedadimi bogdular. Olmaz- dediklerimi niye olmaz oldugunu cox aydinca izah ederem ki ablayib incik qalmasin. Cunki uwaq qelbi cox kovrek, uwaq beyni tez zede alandir. Uwaqliqda olanlar oz izini boyuyende de gosterir....
Jaklina (2013-07-10 12:37)
Menim mamam mene hecneyi qadagan etmeyib, cunki yawidlarimdan ferqli olaraq hec vaxt yersiz, ozume uygun olmayan weyler istememiwem. Hara istemiwem qoyub, ne istemiwem alib ve s. Hele hemiwe mene deyir ki eger men filankesin valideyni olsaydim menden laziminca istifade ederdi, sense etmirsen))) uzun sozun qisasi, bele weylerden sorunum olmayib. Mama menle bir psixoloq kimi reftar edib, her derdime care tapib. Amma mama mene hedden artiq guvenib, duwunub ki men her weyi boluwurem onunla... Meselen, eger menim gelecekde qizim olsa onunla daha ferqli reftar ederdim. Ve menle "yalanci semimi" yox, dogurdan semimi olmasini isterdim....

O ki qaldi atama, atam ali tehsilli, savadli olsa da sohbet menden getse de ele bilir 19-cu esrde yawayiriq. Niye gozune colka tokursen, niye qisaqol kofta geyirsen ve s kimi suallar meni cox eseblewdiridi hemiwe. Atadan olsa men pastayanni uzun yupka , gen , qollu kofta geyinerem. Neinki indi, daje yadimdadi menim 4 yawim olanda bir dene mavi maykam var idi, onu geyinende atam burnumdan getirirdi ....
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Jaklina (2013-07-10 12:43)
Amma onu da deyim ki, menim mamayla daniwdigim weylerin onda birini sinifdeki qizlar mamalarina demirdi. Bunu nezere alanda asanliqla deye bilerem ki, MY MOM IS MY BEST FRIEND !! :) (bele bir yazisi olan koftani da ad gunumde mama almiwdi mene:))
Jaklina (2013-07-10 12:44)
DAD gunumde :D))))
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife