~Hansi?~
Lonely (2013-07-17 18:42)Heyatda ele insanlar varki olanlari,bas veren hadiseleri oldugu kimi qebul edir.eleleride varki olanlarla bariwmir qebullanmir.siz nece duwunursunuz qebul etmek ve ya mubarize aparmaq gerek?
Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
Jaklina (2013-07-17 22:46)Shexsen men inadina qebul etmirem. Amma sonra gorurem ki direshmeyin yeri yoxdu.
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MONIKA (2013-07-18 19:18)deyiwe bileceyini deyiw, alinmirsa at kenara ona harcadigin zamani bawqa iwe yonelt neticesin gor. O fikirden asili qalib cox zaman ve eseb itire bilersen
Cavab | Sitat Jaklina (2013-07-18 19:40)"ALLAHim, mene Guc ver ki, deyishe bileceyimi deyishim. Mene Irade ver ki, deyishe bilmeyeceyimi oldugu kimi qebul edim. Ve mene Mudriklik ver ki , bunlari(deyishe bileceklerim ile deyishe bilmeyeceklerimi) bir-birinden ayira bilim... " - bu cumleleri men anketime yazmisham cox xoshuma gelir bu sozler, hem de movzuyla tam ust-uste dushdu deyesen
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2013-07-18 19:50)Heyatimda cox weyleri inadla qebul etmedim ve deyiwmeye cehd g?sterdim. Hansini bacara bildim, hansinisa yox. En azindan caliwdim ki ele edimki sonra pewman olmayib. Deyiwe bilmediklerimise ALLAHIMDAN sebr isteyerek yoluna duwmeyini istedim ve g?zledim. Hansisa deyiwdi, hansisa yox. Sadece fikrimi heyatimda ALLAHIN menim qarwima cixartdigi secimlerden duzgun olaninin secmeye y?neltmeye caliwmiwam.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate