Sevgi ayriliq qovuwmaq

Sevgi ayriliq qovuwmaq

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Karmi (2011-08-23 08:10)
Bir oglanla 2006 oktyabrinda taniw olduq.sevdik bir birimizi.oglan unv oxuyurudu men mektebde.belece vaxt gelib catdim 2008yay ayinda oglan qiyabi kecib esger getdi.men oglanla duz 548gunu esgerlik etdim.gunleri men sayirdim.sora oglan geldi aramizda cox gozel munasibet vardi.birden oglan meni cox pis vez4yete qoydu ailem,qonwularim menle qirgina cixdilar.oglan aglina geleni demiwdi dostu oglana.o oglanda bizim qonwu idi.bu da her bir yalani qardawima dedi.meni qardawim az qaldiki oldursun.1il stress,qorxu icinde yawadim.sora mart ayinin 3 2011ci ilde duz bir il sonra oglan mene zeng vurub bariwmaq istediyini dedi.mende onu sevdiyimden bariwdim.yene goruwuruk,sevgililerik adda.ama men axtarmasam o meni axtarmir.bilmirem daniwmaqda duz edirem ya yox.xaiw hami fikir bildirsin.o insani cox sevirem ama.
KaMRaN (2011-08-23 08:40)
100% deye bilerem ki bu esl sevgi deyil. ?z?n? aldatma.
Хорошо быть важным, но важнее быть хорошим.
Karmi (2011-08-23 14:29)
KaMRaN, ama neyneyim
KaMRaN (2011-08-23 22:02)
Karmi, bashqa birini tapin onu da unudun. Seven insan sevdiyinden ayri qala bilmez o qeder il hele sevdiyini cetin veziyyetde qoymaq umumiyyetle sevgiye sigmir.

Qiraqdan baxanda mene bele g?r?nd? ki o sizi sevmediyini anlayib ayrilib ve heyatini yashayib indi de yadina dushmusuz k?nlunu eylendirmek ucun yeniden birlikde olmagi teklif edib. Haqqinizda xeyirlisi insALLAH.
Хорошо быть важным, но важнее быть хорошим.
Mazi (2011-08-23 23:04)
Qardawinin qorxusu ola-ola onunla daniwirsansa ne bilim ey o oglan seni sevmir,vaz gec bu sevdadan,yoxsa kecmiw yene tekrarlanacaq!
Elya (2011-08-24 01:22)
Seven oglan chaliwar ki, qizin onla daniwdigini hech kime bildirmesin,neinki yalanlar uydursun. O sizi sevseydi pis veziyyetde qoymazdi. Chaliwin hech kime inanmayin,sevsez bele. Hech bir insani tanimag olmur. Ay men bunsuz olerem,yawaya bilmerem filan hamisi bow sohbetlerdi. Valideynin yoxluguna aliwirsansa qeyri itgilere mutleq aliwir insan. Biz bendeye gore yawamiriq ki,bendeye gorede olek. Allah kimi meslehet bilirse Inwallah sizin qelbinizide ona razi etsin. Darixmayun. Allah komeyniz olsun
Karmi (2011-08-24 11:31)
Men bununun ucun cox ceht etdim.ama alinmadi.5ilik sevgini nece unundum.alinmir.Bu defekh bariwiqda uje elci niwan toy sohbeti edir.daha nezaketli davranir.
Karmi (2011-08-24 11:40)
KaMRaN, deyirki bunu etmek seni sinamaq idi gorum menden ayrilan kimi neler eleyirsen.ona hec vaxt bildirmemiwem bele sevdiyimi.
Terane (2011-08-24 18:00)
Karmi mene ele gelirki oglan senle sadece vaxt kecirir.hec bir qeyretli oglan sevdiyi qiz haqda hec kimin yaninda daniwmamalidir.neinki dostunun ve ya senin qonwularinin yaninda.?z?n? aldatma o sene daha derin yaralar vurmamiw at onu her weye ?z?n son qoy.sonraki pewmanciliq fayda vermeyecek.
Ameli_ (2011-08-24 18:20)
Burada ne yazilsa xeyri yoxdur. Siz yenede eyni sehfi edeceksiniz. Chox heyfki, bu defe daha chox yaralanacaksiniz. Ancaq 1 meslehet vere bileremki, o insanin eyblerini, menfi xususiyyetlerini gormeye chaliwin. O eyni insandi, eyni yalanlari yenede eyni formada daniwa biler. Daniwirda! Ve siz Onu bagiwlamaqla (uzr isteyirem) hem ozunuzu, hem qardawinizi artiq hormetsiz edirsiniz. Bu hekayede SEVGI yoxdur!
Karmi (2011-08-24 21:09)
Bu gun elci gelibler atasi anasi,emisi.men neyleyim ki.bu gun papam gilde raziliq verdiler.chunki onun papasi cox gozel insandir hami onu hormetini cox isteyir.papasina ailesine cox hormet qoyurlar.chunki ailesi gozel ailedir.neyneyim ki,
[1] 2 3 ... 5 6 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife