?sg?r sevgilim

?sg?r sevgilim

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Damla1995 (2013-07-24 21:55)
?g?r sevgiliniz ?sg?r olsayd? v? sizi ba?qas?na ver s?ydil?r neyn?y?rdiz v? yaxut g?zl?y?rdiz?
MeLodiM_ (2013-07-25 10:26)
Gozlemeyime layig olduguna emin olsam gozleyerdim.. )hem basgasInI severken,bi basgasIna gulemem!
Cavab | Sitat
Offline...
Jaklina (2013-07-25 11:33)
O baxir sevgiliye... Her halda onu men sechmishemse , yeqin ki , gozlenilmeye de layiqdi ...
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MONIKA (2013-07-25 11:42)
tebiiki gozleyerdim bawqa turlu ola da bilmez !
Cavab | Sitat
QaRa_VoLQa (2013-07-25 12:20)
Demeli Uzun muddet bir birlerin seven cutluk arasinda,,bele bir hadise baw verir...oglan esgerlikde olarken qiz buna mektub yazir..ezizim bagiwla,,menim heyatimda artiq bawqasi var. Xaiw edirem sende olan weklimide geri gonder.. Oglanda oz novbesinde bir nece qiz wekli topluyur,icine bu qizinda weklin qoyub geri gonderir ve mektubda yazir...Heyatimda cox qiz var.. sen hansisan bilmedim... xaiw edirem wekillerin icinnen oz weklini sec. qalanini geri gonder
Cavab | Sitat
MONIKA (2013-07-25 12:51)
QaRa_VoLQa
Demeli Uzun muddet bir birlerin seven cutluk arasinda,,bele bir hadise baw verir...oglan esgerlikde olarken qiz buna mektub yazir..ezizim bagiwla,,menim heyatimda artiq bawqasi var. Xaiw edirem sende olan weklimide geri gonder.. Oglanda oz novbesinde bir nece qiz wekli topluyur,icine bu qizinda weklin qoyub geri gonderir ve mektubda yazir...Heyatimda cox qiz var.. sen hansisan bilmedim... xaiw edirem wekillerin icinnen oz weklini sec. qalanini geri gonder

eceb edib !
Cavab
Damla1995 (2013-07-27 10:54)
insan gerek gozlesin sevdiyini
Cavab | Sitat
nemli@gozler (2013-08-10 18:15)
men helede sevgilimi gozleyirem heckese de geden deyilem
Cavab | Sitat
s_E_m_A (2013-09-09 12:24)
eyer bele iw tutsam vefasiz olaram ne olursa olsun sevdiyimi gozluyerem...
Cavab | Sitat
1_TEK-DOSTUM_OL (2014-04-24 00:30)
salam sevdiyimi TAM QOCALANA qeder OMRUM bitene QEDER gozleyerdim cunki SEVIREmse bunu etmek BORCUMUZDUR DUNYA bir de olsa...
Cavab | Sitat
A~RZU** (2014-09-19 22:18)
Sevgilimin ureyi menle olsun harda olsa onu gozduyerem gerekse butun omrum boyu .
Cavab | Sitat
Cok Guzel Gulen Insanlar var Icleri paramparca.
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife