sevgide qisqancliq
prosta@leo (2013-08-04 13:25)sizce sevgiliniz sizi qisqanarsa neyniyersiz?
Jaklina (2013-08-04 14:38)"Qisqancliq guven eksikliyi deyil, sevgi artiqligidi". Tebii ki hec ne etmerem, bir de baxir qisqancligin derecesine..
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2013-08-11 08:25)Sevirem deyen qIsqanmaLIdI daa..
Buu xoshdu,cercivede ))
Cavab | Sitat Offline...
Elllim (2013-09-26 22:34)Baxir kime qisqanir,eyer qisqandigi oglan ozunden seviyece ustun biri olarsa normal baxaram belkede.
Niwanlim meni qisqanmir men qisqancligi sevmirem qebul etmirem oda hemcinin.
Sevgide qisqanclik neye lazimdir.
Cavab | Sitat Lonely (2013-09-27 11:22)Seven insan qisqanar.ele biri yoxdu .ama sevdiyim qisqansaydi xowuma gelerdi.qisqancliq guvensizlikden ireli gelir deyenlerde mence onlari qisqanmalarini isterdiler.
Cavab | Sitat Forever
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2013-09-29 21:51)bele bir hedis var:"qisqanmayan kiwiden xeyir gelmez" bu heqiqeten beledir.seven insan qisqanar qisqanmazsa eger men o sevgiye wubhe ederem.ama qisqanan zaman baxir kime qisqanir.yaxin qohumlara qisqanmag mence menasiz bir haldi.ama umumi goturende qisqanilmagdan xowum gelir qederinde
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
BrEaK_DaNcE (2015-08-07 22:55)sevin?r?mki m?ni q?sqan?r | m?n ?z?md? q?sqancam ama qorxuramki bu q?sqancl?q?m ayr?l?qa s?b?b ola bil?r ((
(sevdiyim yoxdu ?mumiy?tl? yazd?m)
Cavab | Sitat N? q?rib? ?ey bu xo?b?xtlik! Getdimi ged?r, ?a??rsansa g?lm?z, g?ls? d? qalmaz, qalsa da ?atmaz..!
Little (2015-08-27 18:28)PIANOCU
Onun hereketine gulerdim.))
Ele gulurem

Hemde lap cox.
Cavab Hepimiz (2015-08-27 19:01)Cox sevinerdim ki qisqansin qisqanan adam heqiqeten sevir qisqanmayan ureyine hele kecmeyib !
Cavab | Sitat Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate