namaz qilirsiz?
decel3 (2013-08-07 14:52)ilk defe namaza nece yasinda baslamisiz?
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2013-08-07 17:47)Namaz qILan bendedi..
QILmayan sherbendi...
Hem qILan,hem qILmayan...
Yeri cehennemdedi...!
Cavab | Sitat Offline...
SiLenT-HunteR (2013-08-11 22:54)MeLodiM_
Namaz qILan bendedi..
QILmayan sherbendi...
Hem qILan,hem qILmayan...
Yeri cehennemdedi...!
Namaz q?lmayan? ba?a d??d?k, b?s Namaz q?lan?n yeri ha?andan C?H?NN?M olub?
Cavab Zamansız ölməkdən qorxma. "NAMAZ"sız ölməkdən qorx
MeLodiM_ (2013-08-12 07:01)SiLenT-HunteR, yeqin axrIncI misraya gore dediz...
MenasI o demekdir ki: "hem qILan,hem qILmayan"-- yeni ki,namaza bashlayIb,esasLI sebeb olmadan dayandIrmaq cox boyuk gunahdI... Bu cox ciddi bi sheydi,ureyim ne vaxt istese qILaram,ne vaxt istemese yox-oLmaz yeni.. BeLe bir deyimde var" Namaz engeL tanImaz"-yeni ki,namazI dayandIrmaq oLmaz )
Cavab | Sitat Offline...
MeLodiM_ (2013-08-12 07:12)MeseLen,bir tanIshIm var,deyir men evimizde qILIrdIm,evlenenden sora ara verdim,nece il... Indi yene bashLIyIb... Olmaz axI dayandIrmaq
Onu da bilirem ki,namaz qILan cox adamIn dualarInInda biri-"eger yalnIsh etdiyim bir shey varsa namazda,gunahIma yazma,ALLAHIM"..Olur.. Cunki cox diqqetli olmaq lazImdI
En vaciblerden biri de destemazI duzgun almaqdI,eger duz olmasa,namazda qebul olunmaz....
NamazIn qebul olsa diger emellerinde qebul olar....
Cavab | Sitat Offline...
SiLenT-HunteR (2013-08-12 13:31)Namaz? dayand?ran onsuzda Namaz q?lan say?lm?r. ?r?yim ist?s? q?laram,ist?m?s? q?lmaram m?s?l?sin? qalanda is?, Namaz? ALLAH insanlara vacib buyurub. H?r g?n 5 vaxt Vacib NAMAZ q?l?nmal?d?r. ?SLAMda vacib ?m?ll?rd?n birid? NAMAZd?. Namaz q?lmamaq v? yaxud Namaza ba?l?y?b yar?da saxlamaq is?, insan?n iman?ndan ir?li g?l?n bir ?eydir. H?disl?rd? d? var, ?MAM ?L?(?) buyurubki: Namaz q?lmamaq,imanin z?ifliyind?n ir?li g?lir. Y?niki Namaz q?lmaq,imkan yox, iman m?s?l?sidir. Namaz ?g?r d?zgun Namaz olarsa, q?bul olunar. ?g?r insan?n qar??s?na g?nah ??xanda, yad?na d??s?ki, m?n Namaz q?l?ram, m?n?m Namaz?m var, ?g?r Namaz g?nahla, s?nin aranda ?ng?l olarsa, onda s?nin Namaz?n d?zg?n Namazd?r. V? Niyy?td?n d? ?ox ?ey as?l?d?r. indkiki g?n?m?zd? el? Namaz q?lan g?r?rs?nki, el? M?q?dd?s ziyar?tl?r? gedib g?l?nini g?r?rs?nki, Namaz q?lmayan, Ziyar?t? getm?y?n ondan daha yax??d?. V? h?disl?rd? varki, Qiyam?t g?n?, bar?sind? sor?u-sual olunaca?in?z ilk ?ey NAMAZDIR..ALLAH ham?m?z?, imanl? b?nd?l?rind?n q?rar versin ?N?ALLAH...
Cavab | Sitat Zamansız ölməkdən qorxma. "NAMAZ"sız ölməkdən qorx
Hepimiz (2018-01-11 04:10)Ele hami onu deyir aile heyati quranda qilmayacan Onu tekk yalniz boyuk Allahimiz bilir..!
Cavab | Sitat Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate
BrEaK_DaNcE (2018-01-12 00:06)INŞƏALLAH qılacam amma elə adamlar tanıyıram namazda qılır həci adınıda alıb amma baxırsan ağzının danışıqını bilmirlər hələ özlərini aparmaqlarını demirəm (istəyir kişi olsun istəyir qadın) gərək içdən gəlməlidi yoxsa ürəksiz qılırsansa ondansa qılmasan yaxşıdı.
Cavab | Sitat N? q?rib? ?ey bu xo?b?xtlik! Getdimi ged?r, ?a??rsansa g?lm?z, g?ls? d? qalmaz, qalsa da ?atmaz..!
Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate