_*Kaderin son guLushu*_
MeLodiM_ (2013-08-11 06:57)Yene.. BashladI yeni bi gun..
Penceremden boyLanIr parILdayan guneshim
Ama isitmir meni..
O bashqalarIcun guLumseyir..
"Sen artIq yoxsan"-deyir..
Umidim bitmedi hele..
Men chalIshIram yaxshI nese etmeye...
ShansIm uzume guLse..
Kederim uzaqlashar menimde..
ILLer qaLdI arxada..
AgILLanmadIm men heLe..
GercekLeri gormeye..
Kor oLub,gozlerimde(
Sevgide terk etdi meni
Nifrete verdi yerini
InandIgIm kim varsa
itirdiler guvenimi..
Mende bir gun gedecem
Qara torpaga gomulecem
Donub arxaya baxdIgImda
Ne yashadIm ki-deyib..
Quruyan goz yashLarImI gorecem
Bir baxIm NeLer qazanmIsham
KaDerim uzume guLsun deye
NeLerden vaz kecmishem
Indi arTIq cox yorgunam
Uzum gulushu unutmush
eLimde qocaman bi boshLuq
GeLdiyim kimi gedirem((
Hec dushundunuzmu.. Eger qazanacaqLarImIzI itireceyinse,niye ozumuzu bu qeder yoruruq?..
Niye kimese pislik etmekdense,ona yaxshILIq hediyye etmirik?Niye izn veririk,pislikler bizi ustelesin?..
AxI.. InsanLar yashadIqLarI muddetce neye naiL olmaq isteyirler?Dunyaya biz beLe geLmedik ki....
Bu suallarIn fonunda umumi fikrinizi biLmek maraqLI olardI..
Fikir bildirenlere tshkk..
P.S.sheirim necedi? )
PIANOCU (2013-08-11 14:38)Weirin cox g?zel ve menalidi. Kak vseqda m?vzunda superdi!
men hemiwe bunu duwunmuwem, hami cilpaq gelir bu dunyaya, ele cilpaqda gedir bu dunyadan. Ne yigdigini aparir, nede doyasiya xercleyir. Bes niye yigir? Niye 1 kasib-feqire yardim etmir? Ucaltdigi sarayi, yigdigi daw-qawi ?zu ilemi o dunyaya aparacaq? O dunyada bunlar gereksizdi. Niye her weyi haramliqla qazanmaga cehd edir bu insanlar? Asand qazanc daha rahatdi. Buna g?re? Niye pislik edir insanlar? Hec bu dunyada 1 esrde yawamayacaqlar tedqirde. Cunki insan dunya malina ac, heyata doyumsuzdu.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Jaklina (2013-08-11 15:07)Qafiyesiz oldugunu nezere almasaq, LIKE
... O ki qaldi movzuya, insan bu heyata mubarize aparmaq ucun gelir, her sheyi qazanib kendi ayaqlarinin ustunde durmalidi INSAN. Mehz buna gore de omrunun axirina qeder de dushunmeden qazanir, hem de sonunun hara gedeceyini bile-bile. Bu ise insanin daha da gozunu baglayir , bencil eliyir. Amma her halda son nefesinde peshman olur....
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2013-08-12 08:36)YaxshI ki,2neferde olsa beyendi.. Yoxsa ilham perimin bu sahede istedatsIz oldugunu dushunecekdim.. Tshkler,angelkalarIm
qafiyeni nezere alacam ))
Diger terefden yuxarIdakI fikirlere qatIlIram,.. YashadIgImIz muddetce,qoy bizi yaxshI emellerimiz yorsun.. PaxILLIg cekmek,bashqalarIna quyu qazmaq,var-dovlet yIgmaq,nifret toplamaq yox! ))
Cavab | Sitat Offline...
Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
Offline...
N? q?rib? ?ey bu xo?b?xtlik! Getdimi ged?r, ?a??rsansa g?lm?z, g?ls? d? qalmaz, qalsa da ?atmaz..!