Allah !

Allah !

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
S-klass (2011-08-25 10:14)
Bir genc oqlan gunlerin birinde padwahin qizina awiq olur.Ancaq bu arzunu elcatmaz olduqunu anladiqi ucun periwan halda gezib dolawir.Defelerle saraja jaxinlawsa da vezir,vekil bu jaziqi dojub qovlajirlar.bir gun bu oqlan,aqsaqqal bir derviwle rastlawir ve derdini derviwe daniwir.Derviwde oz novbesinde oqlana-weherin giriwinde otur,kim sene ne dese ancaq ona Allah-deje cavab ver.Allah sozunden bawqa bir soz iwletme.Oqlan gunlerle oturur weherin giriwinde.Kimin ne demesinden,ne soruwmasindan asli olmajaraq ancaq dediji soz Allah olur.1muddet sonra hemin oqlan bu davraniwina gore weherde mewhurlawir.Mesele gedir catir padwahin qulaqina.Padwah gedir oqlanin janina.Oqlandan-Kimsen?Necisen?Problemin nedir?-deje soruwur.Oqlanin tek cavabi bu olur-Allah.Seheri gun jene padwah gelir.Oqlana ne ved edirse,bu allahsaxlamiwin dilinden Allah kelmesinden bawqa bir soz ewitmir.Padwah sonda elacsiz qalib dillenir-Oz qizimi sene vermek istejirem.Fikrin nedir?Oqlan gozlenilmeden bu fikri redd elijir ve dillenir-Men bawqa nijjetle Allah dedim.Gurban olduqum ise siz padwahi menim kimi kasib oqlanin ajaqina getirdi.Demek men sirf allah rizasi ucun Allah desejdim,kim bilir neler olacaqdi.Bundan sonra men Allahdan bawqasini tanimiram.Oxujanlara ve menasini bawa duwenlere twk-ler!
Ameli_ (2011-08-25 10:23)
Allah imanimizi kamil etsin! Chox twkrler!
Cavab | Sitat
konul (2011-08-26 09:10)
ne yaxshi yazilar yazirsiniz.tshk.
Cavab | Sitat
nur (2011-08-26 19:16)

ALLAH hamimiza cumlemize komek olsun.
Cavab | Sitat
MESHI (2011-09-09 18:53)
Eladi.qaqaw.Allah biliyni kamil etsin
Cavab | Sitat
Shehid_olmez (2011-12-03 15:07)
Allahu alim. Allah razi olsun
Cavab | Sitat
Viktoriya (2012-01-28 00:28)
Cox gozeldi
Cavab | Sitat
saxara (2012-03-09 22:42)
Sidqi urekle Allahdan her ne istenilerse Allah mutleq wekilde onu istediyi bendesine eta eder. Dualariniz Allahin adina ve nezirleriniz Allahin yolunda olsun ! Allahdan sidqi urekle ostediyiniz butun xow arzular hasil olsun inwaAllah !
Cavab | Sitat
Viktoriya (2012-03-13 01:55)
?N?ALLAH
Cavab | Sitat
Jennifer (2012-03-15 21:35)
Movzuya gore twk.cox gozeldi
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-06-08 20:13)
Tesekkur.mende buna oxsari esitmisdim.bir oglan yene de sah qizina vurulur.amma mumkunsuz gorunur bu esq.ona bir dervis,40 gun serdabede tanriya dua etmeyi soyleyir.oglan 40 gun,40 gece hecne yemir,icmir, yatmir.ancaq Allahin dergahinda olur.bu sohbet saha catir.o gelir ve 40 gun tamam olanda oglan serdabeden cixir. TANRI onun xilqetin nurle edir ve nuru ile insanlarin gozlerin qamasdirir.sah ona oz qizi ile evliliyi teklif edende,oglan imtina edir ve deyir: men sevda derdinden Tanriya uz tutdum.amma En boyuk sevdami tapdim.bu boyuk Allahima olan esqimdi.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife