_*Mektebe getmirem*_
MeLodiM_ (2013-08-12 13:24)Yeqin ki,her birinizde oLub.. Mektebe getmek istemediyiniz gunler.... ))
Bu zaman canInIzI qutarmaqcun hansI yalanlardan istifade edirdiz? )
siz bir-bir deyin,bilmiyenlerde.. Oyrenib,numune gotursun
Gorek en tutarLI yaLanI kim deyib )
Jaklina (2013-08-12 15:03)Never!
On bir il mektebe getmishem birce gun bele qesden derse getmemeyim olmayib. Mektebimi cox sevmishem hemishe
Bezen ele olurdu ki mueyyen testlerden, yoxlama ishlerimden qorxdugum ucun getmeyim gelmirdi, bu hallarda ise dersimi yaxshi
oxuyub gedirdim....
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2013-08-12 15:17)AraDa-sIraDa... "ozumu pis hiss edirdim"guya.. O da yatmagIn derdinden ))
Cavab | Sitat Offline...
PIANOCU (2013-08-12 15:29)Hava pisdi- guya.
bu cur aradan cixirdim yagiwli gunlerde
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
damla1996 (2013-08-21 09:34)S?h?r dura bilmirdim yatirdim m?kt?bd?n qalirdim anam s?h?r duranda deyirdi niy? getm?din deyirdim guya budinlik calmayib
Cavab | Sitat BrOkEn_HeArT (2013-11-07 16:24)O qeder getmemekden ?tr? ?z?m? bicdiye vurub yatib qalmiwam
amma bu o demek deyil ki,mektebi sevmirem prostu hansi feni sevmiremse o vaxtda qalirdim
Cavab | Sitat Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
supergril (2014-01-03 16:50)O qeder yalan daniwmiwam men hemwe coxxx vext xesdeyem diyirdim veya deslerimi hazirlammawam
Cavab | Sitat HORSE (2014-04-06 17:23)h?rd?n b?han?l?r uydururdum getm?m?k ???n
Cavab | Sitat B?la insan?n dilin? ba?l?d?r.Bir kims? bir ?eyi 'etm?m' dedimi,?eytan h?r i?ini burax?b onu etdir?n? q?d?r m???ul olar..! Hz M?h?mm?d (s.a.v)
Tudey (2014-04-14 15:13)Derse gedirdim sevmediyim fenen icaze alib qacirdim mellimemiz oqeder qeddar idiki icaze alib qacdigim dersi sorucurdu yeniden off birde nifret etdiyim hazirladigim dersi sorucmuyanda hazirliqli geden gunu ders ya tez qutarir ya zeng tez vurulur hazirlamiyib geden gunu o ders zulmete cevrilir vax bitmir tez tez zengin vaxdini tenefusu sorucurdum ehh ogunler
Cavab | Sitat